Sloba je napisao:Jutros sam video 797 a na tabli piše 78 NOVI SAD.
Pa se ja pitam, kako je izgledalo provlačiti zglob sa južne strane Dunava?

Luka je napisao:Danas kad sam video 700 na 4, nisam mogao a da ne udjem na par stanica da se provozam.. Hocu te autobuse nazad!!![]()

leif aka paparazzo je napisao:Sloba je napisao:Jutros sam video 797 a na tabli piše 78 NOVI SAD.
zglob na 78ovo moram da vidi u skorije vreme, kad je otprilike to bilo, mislim koliko rano ujutro

Sloba je napisao:leif aka paparazzo je napisao:Sloba je napisao:Jutros sam video 797 a na tabli piše 78 NOVI SAD.
zglob na 78ovo moram da vidi u skorije vreme, kad je otprilike to bilo, mislim koliko rano ujutro
Oko 7:30 izjutra sam ga video kod okretnice na Novom Naselju. Mora da je fora spuštati se zglobom niz Kamenicu.

MARKO 89 je napisao:Gledajuci red voznje primetio sam da su skoro,ako ne i sve linije kruzne,ili se mozda varam?
Jel moze neko da mi kaze na kojim linijama rade ZGLOBOVI i koliko je vozila angazovano u spicu a koliko van spica (ali samo gradski saobracaj )?

Sloba je napisao:MARKO 89 je napisao:Gledajuci red voznje primetio sam da su skoro,ako ne i sve linije kruzne,ili se mozda varam?
Jel moze neko da mi kaze na kojim linijama rade ZGLOBOVI i koliko je vozila angazovano u spicu a koliko van spica (ali samo gradski saobracaj )?
Marko, ovo je tema za tvoje pitanje. Kružne linije su jedino 7, 11A i 11B.
Na linijama 2, 4, 7 i 8 rade zglobni redovno a u špicu rade i na linijama: 1, 5, ponekad 9, 10A a subotom jedina zglobna gradska linija je 14. Sve radničke linije imaju zglobove.
Što se tiče saobraćaja ja ti tu ne mogu odgovoriti, pitaj nekog drugog.

volvos je napisao:Neki dan kad je meni otišla guma na 511,umesto mene je radio na 8. 486 cela 3 kruga

Povratak na Gradski prevoz u Novom Sadu
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost