Oktobarske fotkice , 06.10.2019. Citta #904 na 13-ici #901 Neobus #839 Neobus #740 Ćuban #884 Neobus #710 Ikarbusove 112-ice Fotkano je uglavnom u night modu i kao portret , valja li čemu?
Sva prava zadržava Aleksa083. Upotreba mojih fotografija u medijima je zabranjena bez moje pismene saglasnosti. Za više fotografija —> https://www.flickr.com/photos/189767500@N03/
Nadam se stvarno da ce me neki put naneti u Novi Sad, bio sam proslo leto na neka 2-3h i sve vreme sam isao i fotkao, koliko god sam mogao. Meni kao nekome ko ne zivi tu izgleda bas zanimljivo grad Mada pred taj "izlet" nisam nesto preterano proucavao linije i to, vise sam gledao preko Googla gde bi mogao lepo da se uhvati neki prizor i onda kad sam dosao tu, otisao sam na neko deseto mesto
Evo i od mene fotke od pre oko 2 sata Ikača #970 ide na Štrand bmw dtm wallpaper Zatim Citta #896 na 2, kao i uvek u raspad stanju #794 oko 13h žuri na Temerinski put kako bi vozio na liniji 5 Mečka #1032 za Popovicu Malo pre i Mercedesi #1008 i #1016 na liniju 1 koji nisu ufotkani, ali zato #1022 jeste Mašina #710 ide u centar pa u ind. zonu sever homestyle cooking restaurants #973 odmara do sledećeg polaska na liniji 8 #911 na 7A
Poslednji put menjao Aleksa083 dana Pon Maj 04, 2020 3:31 pm, izmenjena 2 puta
Sva prava zadržava Aleksa083. Upotreba mojih fotografija u medijima je zabranjena bez moje pismene saglasnosti. Za više fotografija —> https://www.flickr.com/photos/189767500@N03/
Veliko HVALA svima na pohvalama! Slobodno i vi okinite koju kad možete Aleksa kidaš sa fotografijama, sve bolje i bolje, samo napred!
Danas na liniji 5, polazak u 15h sa Avijacije po rasporedu je imao Neobus #794, dolazi na okretnicu oko 15.03h i odmah kreće dalje sa dva putnika(već su bili u autobusu i pre nego što je došao do okretnice). Ali neće daleko, prilokom okretanja vozač nije iskoristio ceo prostor, već je krenuo sa okretanjem malo ranije i uže nego što bi trebalo. Kako je namotao volan, pun levi, autobus se skroz savio na zglobu i zbog malih stubića uz bankinu morao je stati, da vidi može li se proći, realno je mogao proći. Zaustavi vozač autobus, ubaci u rikverc i tu totalno sve stade. Vidi vozač da neće da krene, ubacuje i u D i u R ne bi li ga pomerio, povlači par puta ručnu kočnicu, ali ništa od toga ne pomaže. Ugasi vozač autobus, upali ponovo mada ništa opet stoji, turira da bi nadrukao vazduh. U tom trenutku dolazi kolega iz #967 da vidi šta se može uraditi. Izađu oba vozača iz autobusa kao i dva putnika, vozači otvorili spolja poklopac ispod kabine, valjda se tu resetuje. Ništa od toga nije pomoglo, sedne kolega iz #967 u #794, već je prošlo 10-ak automobila koji su se provlačili nekako, al ni kolegi nije ništa uspelo više od blagog pomeranja napred. I dalje muku muče i jedan i drugi vozač, a stiže i vozač iz #970. Posle 3-4 minuta sedne vozač iz #970 za volan Neobusa i posle par minuta uspe čovek i oslobodi tj. ispravi #794
Jedan prolaznik zastao na minut-dva, posmatra, nastavlja šetnju i dobacuje ,,100% je menjač otišao..."
Evo i koja fotka , nisu najbolje ispale kao ni video snimak...
Svaka čast za mini-reportažu. Drago mi je da je #794 dobio displeje jer ga jako dugo duži isti vozač (krupniji, sa kovrdžavom kosom) i vidi se da ga baš pazi.
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.
"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Prošao bi on jer točkovi na prikolici prate trag prednjih točkova kad je srednja osovina pogonska. Problem je jedino blokada mogla da napravi ako je ima.
Svaka čast Uroše na reportaži ali i fotkama Evo i od mene par komada od danas.
#908 koji ceo dan radi danas na 4 Malo dalje, i #967 na istoj liniji Na skoro istoj lokaciji i vredni #1028 na 11B Tu nam je i pouzdani starac #755 koji ide ka meni nepoznatoj destinaciji Zatim #937 koji je došao iz Begeča i odmah krenuo ka Paragovu Novajlija #1036 ide za Bukovac kako bi odatle i počeo vožnju nazad za grad #907 posle dužeg vremena u akciji I bonus slika, nastala u ranim jutarnjim časovima danas