Logo

GSP Beograd

Diskusije

Re: GSP Beograd

Postod mishko-genija » Ned Dec 13, 2020 3:05 pm

Pre neki dan, u ulici Trgovačkoj prestrojio sam se u krajnju levu traku radi skretanja u ulicu Ace Joksimovića i stao na semaforu. Jedna putnica je tražila da otvorim da izadje. Rekao sam "nipošto". Nešto je još rekla (da budem pošten, bez agresije), prekinuo sam sa "vi tražite da rizikujem zatvor a ja imam potvrdu psihologa da nisam budala", posle čega ništa više nije rečeno.
mishko-genija
Član

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 12:23 am

Sponzor

Postod MILE » Ned Dec 13, 2020 3:28 pm

Budala, ubio bi je neko čim bi zgazila na ulicu.

iPhone 8 uz pomoć Tapatalka
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Sindikat u GSP-u

Postod DrEstate » Uto Mar 23, 2021 11:29 pm

Postovani,
za par dana krecem da vozim u GSPu u Beogradu,pa bih voleo da mi neko malo vise kaze o Sindikatu,ili sindikatima u GSPu.
Nesto malo na youtubu sam nasao i vidim da neki nisu odusevljeni (nekim) sindikatom,zbog nekog u sindikatu,pa bih vas zamolio ako ste u toku,treba mi savet,koja je tu fora,koliko se placa clanarina,sta imam ja od toga ukoliko sam u sindikatu,da li ih ima vise,ili jedan ?!
Pitam posto pretpostavljam da ce me kao novog vozaca odmah vrbovati da se uclanim,pa da znam sta da ocekujem.
Korisnikov avatar
DrEstate
Član

Pridružio se: Pon Mar 22, 2021 6:50 pm

Postod mishko-genija » Sre Mar 24, 2021 7:34 pm

Članarina jedan posto. Učlanio sam se radi reda, ništa nisam ni pokušavao da koristim. Imaš više na grupama na Fejsu i Vajberu. Ako slušaš kolege, neki pričaju šta jeste a neki baš lupaju-filtriraj.
mishko-genija
Član

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 12:23 am

Postod EUKALIPTUS » Sub Nov 30, 2024 11:19 am

Povodom ukidanja obaveze obeležavanja naziva prevoznika, i očigledne diletantske namere, obratio sam se GSP-u, sa dobronamernom sugestijom:
"Kako je najavljeno ukidanje obaveze prevoznika da na vozilima obeleže naziv firme, kako građani ne bi znali ko ih prevozi, i kako bi se prikrilo koji privatni prevoznici rade na kojim linijama, a građani ostali u zabludi da li ih vozi GSP ili neki drugi prevoznik, sugerišem da vi sva svoja vozila obeležite ogromnim GSP logom bočno, kao i napred i pozadi, da sa sajta GSP-a u potpunosti uklonite sve linije koje održavaju privatnici, kao i da uvedete, pored LED displeja i korišćenje relacijskih tabli, koje osim broja linije i smera, sadrže i logo GSP-a, tako da građani uvek i nedvosmisleno znaju kada ih vozi GSP a kada neidentifikovani privatnik."
Korisnikov avatar
EUKALIPTUS
Član

Pridružio se: Čet Maj 08, 2008 10:46 pm

Prethodni

Povratak na Diskusije