Logo

Vesti

Slike i rasprave o gradskom prevozu u Novom Sadu, privatni prevoznici, linije, vozni parkovi.

Postod milos265 » Pet Apr 03, 2009 1:15 pm

Veruj mi da je sve to jos uvek prihvatljivo, da vidis kakvih bisera kod nas tek ima :roll:
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Sponzor

Postod MILAN » Pet Apr 03, 2009 1:25 pm

najveci problem nama vozacima stvaraju popularni "hokejasi" naime nikada da udju a o izlazu i da ne govorimo!dobiju te besplatne karte pa po ceo dan smisljaju gde bi se vozikali i vukarili torbekanje koje su teze od njih.e pa kada treba gledati jos displej,e onda je to za starijeg coveka stvano previse
Korisnikov avatar
MILAN
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 24, 2009 6:10 pm

Postod volvos » Pet Apr 03, 2009 11:30 pm

milos265 je napisao:Veruj mi da je sve to jos uvek prihvatljivo, da vidis kakvih bisera kod nas tek ima :roll:

Ma gde prihvatljivo ja nikako to da prihvatim,samo svaki dan dobije različite viruse i alergije od njih i njihovih 24 SATA ,zapaliću im štampariju
Image
volvos
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 8:11 pm

Postod volvos » Pet Apr 03, 2009 11:32 pm

MILAN je napisao:najveci problem nama vozacima stvaraju popularni "hokejasi" naime nikada da udju a o izlazu i da ne govorimo!dobiju te besplatne karte pa po ceo dan smisljaju gde bi se vozikali i vukarili torbekanje koje su teze od njih.e pa kada treba gledati jos displej,e onda je to za starijeg coveka stvano previse

Nego počeli i studentic da vuku torbekanje s točkići,pa se dame preforsiraju pa mi moramo da skačemo u pomoć,eh da su miu svi putnici kao danas,a Cone?
Image
volvos
Član

Postod zak » Sub Apr 04, 2009 12:39 am

popularni "hokejasi" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

e stvarno ima ih u svakom autobusu..
mogli bi ovi iz uprave GSP-a da zaposle jedno 10 turistickih vodica pa bar kad se ovi voze da im pricaju nesto, da nebudu tolliko dosadni

a sto se tice 24 sata...jutros oko 10.30 na 8 u centru (podzemni kod inteze)..staje bus i izlazim i vidim ide napolje i vozac...ja ono bre de ce on,a on po 24 sata..mada legenda ostaje neimenovani vozac 5 od pre 2 godine koji je kod Futoske stao, okrenuo se i reko sad cu izaci na 2 minuta..sacekajte..mi u busu se svi gledali,a on u klas i uyze burek i jogurt..kako su ga baabe ogovarale crko sam od smeha
zak
Član

Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 11:49 pm

Postod volvos » Sub Apr 04, 2009 12:45 am

Pa nema ništa loše da svaki čovek stane i uzme,ali oni nosi po 20 komada za sobom,da se potuku ko će više poneti,čekaju u red,neki dan meni iz busa istrčaše njih desetak da uzmu i da se vrate u bus,još da ih čekam,a ja cap vrata pa po gasu,e reko sad čitajte dok ne stigne sledeći :twisted:
Image
volvos
Član

Postod MILAN » Sub Apr 04, 2009 12:21 pm

volvos-e svaka ti cast sto si ih ostavio ,i ja bih isto tako uradio,imas pice za ovo
Korisnikov avatar
MILAN
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 24, 2009 6:10 pm

Postod Iosis » Ned Apr 05, 2009 10:06 pm

Jaooo naziva hokejasi :lol: :lol: :lol: :lol:

Volvose svaka cast za zatvaranje vrata.
Iosis
Član

Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 2:37 pm

Postod zak » Pon Apr 06, 2009 12:26 am

Evo vesti...

Ovo je mozda povezano sa 13, a mozda i nije, pa sam zato ovde stavio.
Nova anketa na sajtu..

Rezultati ankete
Da li bi lakše došli do detelinarske pijace ukoliko bi autobuska linija prolazila ulicom Janka Veselinovića?
Ukupno glasova 134
Da
76
56.72%
Ne
58
43.28%
zak
Član

Postod cone » Uto Apr 07, 2009 8:52 am

volvos je napisao:Nego počeli i studentic da vuku torbekanje s točkići,pa se dame preforsiraju pa mi moramo da skačemo u pomoć,eh da su miu svi putnici kao danas,a Cone?
Da, putnik kao ja kojeg si naterao da pretrči pola naselja da bi stigao tvoj Boeing 737! :evil:
:lol:
Korisnikov avatar
cone
Gazda

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 12:49 pm

Postod volvos » Uto Apr 07, 2009 11:06 am

Pa to je tako ispalo zato što si hteo da mi napraviš sačekušu,nikad me tu nisi čekao :D
Image
volvos
Član

Postod cone » Uto Apr 07, 2009 9:41 pm

Ne, nego si ti na misteriozan nacin stigao sa Limana do Naselja za 3 minuta... :?: :roll:
Korisnikov avatar
cone
Gazda

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 12:49 pm

Postod volvos » Uto Apr 07, 2009 10:05 pm

Pa VOLVO je to u rukama VOLVOSA :D
Image
volvos
Član

Postod zak » Čet Apr 09, 2009 7:13 pm

U GSP kubure s radnom odećom
Zimske uniforme će nositi i na leto
Autor: A. Savanović | Foto:J.Jarić | 09.04.2009. - 10:49
Zimske uniforme će nositi i na leto

Vozači Gradskog saobraćajnog preduzeća će zimske uniforme, koje zbog isporuke u ratama neki od njih još nisu ni zadužili, moraće po svoj prilici da nose i na leto, bez obzira na temperature, jer niko ne može da kaže kada će biti raspisan tender za kupovinu letnjeg kompleta s novim dizajnom.

Dobar broj vozača početak godine dočekao je obučen u „civilku“ jer su na raspolaganju imali jedino stare uniforme, dok njihove mlađe kolege nisu čak ni zaduživale radnu odeću, jer je nije bilo na lageru.
Prema rečima portparola GSP-a Milorada Vukašinovića, zbog manjka radnih uniformi, blagonaklono se gledalo ako neko od vozača, kontrolora ili drugih radnika GSP-a nije propisno obučen, ali je do sada nova uniforma podeljena gotovo svima i kriterijumi će biti stroži.
- Nove službene uniforme zadužili su pre svega vozači i kontrolori i one vizuelno umnogome podsećaju na dosadašnje. Takođe, i zaposleni u tehničkom sektoru su tokom zimskog perioda zadužili novu zaštitnu obuću i odeću - navodi Vukašinović. Šivenje novih odela povereno je novosadskom DES-u i zimske uniforme plaćene su šest miliona dinara. Isto toliko novca je predviđeno i ove godine za radnu odeću, ali se još ne zna kada će biti raspisan tender. Nova uniforma podrazumeva svetle sportski dizajnirane jakne i pantalone, a umesto košulja će vozači i ostali zaposleni nositi majice.
Žene za šalterima dobiće elegantne suknje, dok će njihove koleginice za volanom i kontrolorke nositi pantalone. Međutim, i pored izbora idejnog rešenja sprovedenog sa predstavnicima sindikata i zaposlenima, u GSP-a nema ideje kada će ono biti sprovedeno u delo, kao ni odgovora na pitanje dokle će zimski komplet nositi.
- Postupak javne nabavke još nije pokrenut. Zbog novonastale ekonomske situacije ne možemo ni da kažemo kada će biti raspisano. Izabrali smo idejno rešrnje, i letnje uniforme biće potpuno drugačije od dosadašnjih, komotnije i lakše za održavanje. Ali, realizacija navedena investicija u velikoj meri zavisi od aktuelnih tendencija u poslovnoj politici preduzeća - navodi Vukašinović.

Oblačenje prva tačka u propisima
U GSP-u ističu da su normativima i standardima rada propisani i izgled zaposlenog tokom obavljanja posla, a prva tačka odnosi se na to da zaposleni budu obučeni u radnu uniformu. Predsednik udruženja vozača i automehaničara Zoran Marijanac ističe da od marta svi zaposleni imaju obavezu da nose nove, zimske uniforme.
- One nisu baš ni zimske, tako da mogu da posluže i za ovo vreme. A kada ćemo dobiti nove uniforme, na to pitanje treba da vam odgovore nadležni - kaže Marijanac. :D :D :D :D :D
zak
Član

Postod Sloba » Sre Apr 22, 2009 9:15 pm

Danas sam video kako #714 ide za garažu a na displeju (reprogramirano) piše PREVOZ LICA SA HENDIKEPOM što je svakako lepše od PREVOZ INVALIDA

:)
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Gradski prevoz u Novom Sadu