@ dolenauglu:
epa ja ću da ti kažem, jer svaki dan na smeni prelazim preko te raskrsnice, i na dan kad je bila ta nesreća sam radio, loše ti se učinilo da mi stalno ručno menjamo skretnice, skretnica sad odlično funkcioniše, ručno menja samo onaj koji je treći u nizu (al za redom)
cujem prica se da je izletio tramvaj ispred zeleznicke u smjeru ka n bgd kad sam prosao tuda vide se cin mi se novi tragovi na asvaltu i neka plastika zna li ko sta danas
jeste izleteo, ja sam radio na 2ci i baš u tom smeru, zbog njega smo stajali pola sata, al ništa strašno , brzo su ga vratili na šine, nije mnogo izleteo, a krivac je ljudski faktor, navodi se zbog prebrze vožnje u toj deonici
Oko 11:30 na uglu ul.Otona Župančića i Pariskih komuna autobus gr.br.1133 sa linije 75 (12/75)udario je pešaka koji je pretrčavao ulicu na
crveno,sa lakšim povredama glave pešak je prebačen u Zemunsku bolnicu a vozilo je otišlo na Vanredni tehn.pregled.
evo jednog sudara od prošlog vikenda, ne tako strašnog
ja sam bio četvrti tramvaj u koloni, zastoj od 15ak min
kriva vozačica put.auta jer je isekla tramvaj da bi skrenula u
sporednu ulicu
U rupi pre Darvinove pošte,motorcikl izlazeći sa pumpe udario je u zadnji
deo autobusa gr.br.1324 sa linije 18 i pao sa njega,nepovređen napao je
verbalno vozača-pozvana Policija.
Budi zadovoljan i ovime...Jednom ćeš tražiti da te bilo šta preveze,pa makar i najgori krš...Evo,vidi u čemu se oni paćenici voze,onaj(pa više ne mogu reći ni kontejner)ostatak od Škoda trole:
http://autobusi-forum.info/forum/viewtopic.php?t=267 Posle vožnje njime,ova Trolza bi ti bila suvo zlato...