cone je napisao:Slažem se! Iako "neobično" ne mora da znači "lepo", ali slažem se!
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()

cone je napisao:Nemoj tako, Sale! Postoji i model Setra S 215 HHH (hahaha!)
![]()
Ali, da ne ostanem nikome dužan, najbolji Neoplan koji vozi našim putevima je model Neopran Drndaliner!!!
Ekekekekeke!
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
sasa-74 je napisao:cone je napisao:Nemoj tako, Sale! Postoji i model Setra S 215 HHH (hahaha!)
![]()
Ali, da ne ostanem nikome dužan, najbolji Neoplan koji vozi našim putevima je model Neopran Drndaliner!!!
Ekekekekeke!
Neopran Drndaliner!!! uf pa bas ja imam taja Setra pravi video sam ja neke prikolice , bas su dobre ono dizajn extra, podvozne, jake, ma full
A to sto se ljudi smeju to je dobro vazno je biti primecen
I ti si se sinoc smejao kad si video Megalinera priznaj a tek sto ga niste slikali tek cu da vas izprozivam to je bila jedinstvena prilika ali razumem vas verovatno ste ostali bez daha kad ste videli tvrdjavu na tockovima pa se niste ni setili da ga slikate

Povratak na Gradski, Prigradski, Medjugradski
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju