sasa-74 je napisao:ovo nisu vrata ali da ne otvaram temu moze ovde pokretne stepenice za invalide
Da, Sale, ovde je pravo mesto i za rampe i liftove za invalide. Ja sam na otvaranju teme ovaj put zaboravio to da napomenem.
sasa-74 je napisao:ovo nisu vrata ali da ne otvaram temu moze ovde pokretne stepenice za invalide

deni je napisao:upravu si sto pricas...
Jesu demode,ali su bolja od dvokrilnih iz razloga sto prave manji radijus prilikom otvaranja...Znaci da su prakticnija bezobzira sto su "demode"
Mana dvokrilnih vrata koja se otvaraju ka spolja jeste u tome sto su spora i onemugucavaju brzu promenu putnika.
Najbolja jesu klizna vrata jer nezauzimaju povrsinu koju putnik koristi,vec konstruktivnu povrsinu autobusa...Tu se slazemo
Mislim da je takav sistem skup i relativno tezak za odrzavanje.MISLIM
Pa je verovatno to razlog iz kojeg retko vidjaju na autobusima.

milos265 je napisao:Ako pricamo o nasim uslovima, samo cist vazduh, dvokrilna, ka unutra. Jesu elektricna ekstra, milina da gledas i slusas kako rade, ali ovde je svest putnika drugacija. Baba stavi ceger u zoni vrata, ja besomucno pokusavam da ih zatvorim, ona dodju do cegera i samo se vrate, blokada radi, vreme prolazi a ti majstore objasnjavaj babi da treba da se pomeri...

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost