Logo

Kosmetprevoz, Kosovska Mitrovica

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod Aleks_BGD » Uto Apr 21, 2009 7:20 pm

Denky Pecanin je napisao:ja znam da je Delontrans iz Novog Pazara dao pod kiriju 1 ili 2 busa marke Mercedes ovom prevozniku... :D

Evo ga jedan na Slaviji...ka Nemanjinoj
Image
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Sponzor

Postod Krle » Sre Apr 22, 2009 6:24 pm

Ovo je "Delon"
Krle
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 12:55 pm

Postod Denky Pecanin » Čet Apr 23, 2009 6:46 pm

Krle je napisao:Ovo je "Delon"

Bravo Aleks...odlicna slika...a i dobro si provalio da je ovo Delonov bus...ja mislim da su dva ovakva i jedna bela 303jka od Delonovih buseva u Kosmetprevozu...
Korisnikov avatar
Denky Pecanin
Član

Pridružio se: Pon Jul 07, 2008 3:10 pm

Postod Denky Pecanin » Čet Apr 23, 2009 6:57 pm

zamalo da zaboravim...evo ovu Setru sam uslikao pre neki dan u Novom Pazaru...
:D
Image
Korisnikov avatar
Denky Pecanin
Član

Pridružio se: Pon Jul 07, 2008 3:10 pm

Postod Aleks_BGD » Ned Maj 10, 2009 1:10 pm

Setra na parkingu BASa

Image
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod Sashco » Pet Maj 15, 2009 2:41 pm

Na proputovanju kroz jugozapadnu Srbiju izmedju ostalih, naleteo sam i na ovaj S415 Kosmet prevoza
Image
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Postod Marko » Sub Maj 16, 2009 8:59 pm

Image
Sanos 315 Kosmet prevoza u Bulevaru Oslobođenja
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod 074 » Čet Maj 28, 2009 3:33 am

U ponedeljak zelena Setra stajala ispred skole u Derventi nisam stigo da je slikam ***CENZURISANO***,ukoliko se ne varam stajala je djacka tabla napred.....
074
Član

Pridružio se: Uto Apr 07, 2009 12:37 am

Postod Marko » Ned Maj 31, 2009 2:42 pm

Radnici "Kosmetprevoza" nastavili blokade
Radnici mitrovačkog "Kosmetprevoza" danas su, peti dan zaredom, na pola sata blokirali za saobraćaj u delu ulice Kralja Petra I a od sutra su najavili radikalnije mere štrajka odnosno onemogućavanje međugradskih polazaka "Kolašin prevoza" iz Zubinog Potoka i privatnih kombi prevoznika koji , koji iz Mitrovice, saobraćaju na relacijama prema Beogradu, Kraljevu, Kragujevcu

Tokom današnje blokade saobraćaj je bio zaustavljen samo za autobuse I kombi prevoznike dok su se privatna vozila kretala jednom trakom.
Radnici "Kosmetprevoza" na ovaj način protestuju što se polasci autoprevoznika "Kolašin prevoz" iz Zubinog Potoka podudaraju sa njihovim. Prema rečima predsednika štrajkačkog odbora "Kosmetprevoza" Dragana Živkovića, ukoliko im se još danas niko od nadležnih ne obrati u cilju rešavanja njihovih problema, od sutra stupaju u radikalniji štrajk od 05 do 00.30 časova, što podrazumeva onemogućavanje međugradskih polazaka "Kolašin prevoza" I privatnih kombi prevoznika koji saobraćaju na relacijama prema Beogradu, Kraljevu, Kragujevcu iz Kosovske Mitrovice.
"Nećemo zaustavljati protok saobraćaja I nećemo dozvoliti da deca kasne u školu a radnici na posao. Svi će moći da prođu osim međugradskog prevoza "Kolašin prevoza" I kombi prevoza. Putnici prevoznika koji budu zaustavljeni biće prevoženi našim autobusima besplatno jer idemo na to da građani ovaj problem ne osete" - kazao je Živković.
Ukoliko im se u roku od nekoliko dana ne izađe u susret, ići će se na 24 časovnu blokadu Kosovske Mitrovice. Takođe, u planu je i da delegacija radnika "Kosmetprevoza" ode u Beograd kako bi se obratili nadležnima u Vladi Srbije Zamenik predsednika opštine Kosovska Mitrovica Ljubiša Petrović podržao je radnike "Kosmetprevoza" u ime lokalne samouprave apelujući na državu da što hitnije reši njihove probleme da ovo ne bi poprimilo razmere velikog problema ."Ovde nije u pitanju konkurencija već identično vreme polazaka I ne traži se da jedni rade a drugi ne.Svi treba da zarađuju. Ali ako preduzeće "Kosmetprevoz" ima ispravne dozvole, ako su počeli takoreći od nule , Ministarstvo mora da da pravilne odluke oko svega toga" - kazao je Petrović.
Radnici "Kosmetprevoza" ističu da ne žele nikakve probleme već samo da im se omogući pravo na rad I normalan život I zahtevaju od nadležnih organa da ponište registraciju spronih polazaka "Kolašin prevozu", da polazna stanica "Kolašin prevoza" bude u Zubinom Potoku pošto je firma tamo i registrovana.
Za vreme današnjeg protesta bili su prisutni pripadnici Kosovske policijske službe.

http://www.pressonline.rs/page/stories/ ... ctionId=56
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod shakal » Pon Jun 01, 2009 12:13 am

ma sta se bune koji djavo, teraju one najgore krseve, normalno da ce se ljudi voziti kolasin prevozom i berkhofovima nego starim s415cama!!!
shakal
Član

Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 10:19 pm

Postod Krle » Pon Jun 01, 2009 8:49 am

Bune se zato sto im izgleda ovi udadaju na njihove "razradjene" polaske, a naravno da putnici imaju pravo da odaberu kojim ce prevoznikom da se voze-to je vec "trzisna utakmica"....
Krle
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 12:55 pm

Postod Goran sk » Čet Jun 11, 2009 12:38 am

evo jednog kosmet-ovog sanosa koji je svoje odradio

Image
Image
Korisnikov avatar
Goran sk
Član

Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 9:24 pm

Postod Nibus-ja » Čet Jun 11, 2009 6:49 pm