Goran sk je napisao:Aleks_BGD je napisao:BS Tours ima prinovu u voznom parku,i naravno ja sam je slikao...a vama ostavljam malo da nagadjate o cemu se radi?:D![]()
N E O P L A N
Aleks_BGD je napisao:Goran sk je napisao:Aleks_BGD je napisao:BS Tours ima prinovu u voznom parku,i naravno ja sam je slikao...a vama ostavljam malo da nagadjate o cemu se radi?:D![]()
N E O P L A N
Blizu si,al ne.....nije Neoplan!

Goran sk je napisao:Aleks_BGD je napisao:Goran sk je napisao:Aleks_BGD je napisao:BS Tours ima prinovu u voznom parku,i naravno ja sam je slikao...a vama ostavljam malo da nagadjate o cemu se radi?:D![]()
N E O P L A N
Blizu si,al ne.....nije Neoplan!
ajde bre kaci slike od setre
kovacnuno je napisao:Dobar je i ovaj Van Hool, svaka čast za BS Tours, izgleda da im dobro ide, samo jesu li ga to odmah zakačili negdje ili je kupljen tako?
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
Kassbohrer je napisao:Ja sam ovoga Van Hoola vidio prije godinu dana parkiranog ispred agencije kako čeka polazak za Lyon. Jedino ako imaju još jednog Van Hoola.
Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju