P.S Odlicne fotke čika Krle
s215hdh je napisao:Ma navicices se PEX, mene ovda dosta njih i ne voli jer sam zadrti SetrasAl dzaba kad se na najbolje naviknes od pocetka karijere tesko ti na ista drugo da predjes
jer od najboljeg bolje nema
![]()
a i nek ti Cone pojasni da ja ne volim nista sto je iz ovog vekaA i Lesa bi mogao da se aktivira na forumu, doduse ako vidi da sam ovo napisao, odmah ce da skoci da potpali vatru
s215hdh je napisao:Ma navicices se PEX, mene ovda dosta njih i ne voli jer sam zadrti SetrasAl dzaba kad se na najbolje naviknes od pocetka karijere tesko ti na ista drugo da predjes
![]()
a i nek ti Cone pojasni da ja ne volim nista sto je iz ovog vekaA i Lesa bi mogao da se aktivira na forumu, doduse ako vidi da sam ovo napisao, odmah ce da skoci da potpali vatru
djole je napisao:s215hdh je napisao:Ma navicices se PEX, mene ovda dosta njih i ne voli jer sam zadrti SetrasAl dzaba kad se na najbolje naviknes od pocetka karijere tesko ti na ista drugo da predjes
![]()
Bas te autobuse iz proslog veka sve agencije obilaze u sirokom luku.I onda ispadne da za Rim ili Barselonu ode Trendliner.Dam glavu da je ovaj Atomic kolko-toliko udobniji od Trendliner-a
Jovan je napisao:djole je napisao:s215hdh je napisao:Ma navicices se PEX, mene ovda dosta njih i ne voli jer sam zadrti SetrasAl dzaba kad se na najbolje naviknes od pocetka karijere tesko ti na ista drugo da predjes
![]()
Bas te autobuse iz proslog veka sve agencije obilaze u sirokom luku.I onda ispadne da za Rim ili Barselonu ode Trendliner.Dam glavu da je ovaj Atomic kolko-toliko udobniji od Trendliner-a
Nisam se vozio u Trendlineru, ali glavu dajem da je udobniji od Lions Coacha
Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 16 gostiju