Goran sk je napisao:sanos_a je napisao:gazdata na radika e makedonec. isti slucaj kako i hisar
da i vozat preku debar za struga
sanos_a je napisao:Goran sk je napisao:sanos_a je napisao:gazdata na radika e makedonec. isti slucaj kako i hisar
da i vozat preku debar za struga
mislam deka linijata im e debar - ljubljana

Goran sk je napisao:Aleks_BGD je napisao:Ocigledno da Nemci nemaju nekih velikih problema sa krizom...teraju se najnovija vozila uglavnom....
varas se
Jovan je napisao:Goran sk je napisao:Aleks_BGD je napisao:Ocigledno da Nemci nemaju nekih velikih problema sa krizom...teraju se najnovija vozila uglavnom....
varas se
Ja koliko sam primjetio u Regensburgu se od novih turistickih najvise uzimaju Tourismo pa Setre GT-HD
Znaci ipak nije TopClass
Jovan je napisao:Goran sk je napisao:Aleks_BGD je napisao:Ocigledno da Nemci nemaju nekih velikih problema sa krizom...teraju se najnovija vozila uglavnom....
varas se
Ja koliko sam primjetio u Regensburgu se od novih turistickih najvise uzimaju Tourismo pa Setre GT-HD
Znaci ipak nije TopClass

Goran sk je napisao:Jovan je napisao:Goran sk je napisao:Aleks_BGD je napisao:Ocigledno da Nemci nemaju nekih velikih problema sa krizom...teraju se najnovija vozila uglavnom....
varas se
Znaci ipak nije TopClass
pa uzima se turizmo zato sto je jevtiniji u sporedbi sa ostale autobusa , a kvalitet nije los ,pa i zato mb je br 1 na trzistu
Povratak na Turisticki, Visokoturisticki
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 14 gostiju