Logo

Jugekspres, Leskovac

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod Mickey » Sub Maj 02, 2009 11:19 pm

Kad li će i kako izvesti to "stajanje na noge",po mom mišljenju,ovako sami,neće uskoro.
A nekada je Jugekspres bio veliko ime u putnickom transportu!
Mickey
Član

Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 10:30 pm

Sponzor

Postod PEX » Sub Maj 02, 2009 11:49 pm

Ja msm da Jugekspres nikada vise nece saobracati.... :cry:
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

Postod Mickey » Ned Maj 03, 2009 9:44 pm

:(
nažalost
Mickey
Član

Postod Nibus-ja » Ned Maj 03, 2009 10:00 pm

Mickey je napisao::(
nažalost

Ma BRUKA BRE :evil:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Aleks_BGD » Sre Jun 10, 2009 11:40 pm

Sad za vikend na ulaz u Leskovac iz pravca auto puta iza Eko pumpe stoje parkirana dva Sanosa Jugekspresa sveze ofarbana i novim nalepinicama.Jedan je svetlo plave boje a drugi teget.Nisam imao vremena mnogo da zagledam,jel zna neko nesto o tome?Mozda se Jugekspres vrati na stare puteve slave....?
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod Nibus-ja » Čet Jun 11, 2009 6:48 pm

Aleks_BGD je napisao:Sad za vikend na ulaz u Leskovac iz pravca auto puta iza Eko pumpe stoje parkirana dva Sanosa Jugekspresa sveze ofarbana i novim nalepinicama.Jedan je svetlo plave boje a drugi teget.Nisam imao vremena mnogo da zagledam,jel zna neko nesto o tome?Mozda se Jugekspres vrati na stare puteve slave....?

Iz tvojih usta(odnosno sa tvoje tastature) u BOZIJE USI :wink:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Aleks_BGD » Čet Jun 11, 2009 10:03 pm

Nibus-ja je napisao:
Aleks_BGD je napisao:Sad za vikend na ulaz u Leskovac iz pravca auto puta iza Eko pumpe stoje parkirana dva Sanosa Jugekspresa sveze ofarbana i novim nalepinicama.Jedan je svetlo plave boje a drugi teget.Nisam imao vremena mnogo da zagledam,jel zna neko nesto o tome?Mozda se Jugekspres vrati na stare puteve slave....?

Iz tvojih usta(odnosno sa tvoje tastature) u BOZIJE USI :wink:

Nadajmo se..da ce se cudo desiti....pa da mi opet negde poziraju.....
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod negas » Pon Jun 15, 2009 10:32 am

U to bi bilo vrh, jer je direktor reko kao dok ne popravimo vozila linije ce drugima iznajmiti..ali koi da direktorima veruje..ali izgleda da ce ipak neshto da urade...bice predivno da sanosiizadju na drum, ako si video da su sredjivani i da im stoji natpis jugekspres, sigurnoce na drum, nisu ih sredjivali valjda za muzej :lol: :wink:
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod Aleks_BGD » Pon Jun 15, 2009 10:37 am

negas je napisao:

U to bi bilo vrh, jer je direktor reko kao dok ne popravimo vozila linije ce drugima iznajmiti..ali koi da direktorima veruje..ali izgleda da ce ipak neshto da urade...bice predivno da sanosiizadju na drum, ako si video da su sredjivani i da im stoji natpis jugekspres, sigurnoce na drum, nisu ih sredjivali valjda za muzej :lol: :wink:

Da video sam,stoje dva Sanosa iz Eko pupme cim udjes u Leskovac.Nadajmo se nekim boljim vremenima i povrataka ovog giganta na drum.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod Mickey » Uto Jun 16, 2009 5:16 pm

Vido sam ih i ja,al pre jedno 20 dana.samo stoje tamo,a ne želim da budem pesimista,izgleda kao da su ih parkirali tu i to je sve.
Mickey
Član

Postod negas » Sre Jun 17, 2009 3:25 pm

Jer su farbani ili ne? Ustvari jer radjen industrijski remont ili samo krecenje!
negas

Postod Mickey » Čet Jun 18, 2009 9:49 pm

Meni se činilo kao da su isti, kao da ništa nije menjano, mislim da su ih samo oprali (il je bila kiša) i parkirali tamo :-(
Mickey
Član

Postod negas » Pet Jun 19, 2009 4:45 pm

Pazi, znam kad firma krene da propada nema se poverenje u portire, jer oni puste da svako skine shta hoce za male pare...pa su ih ovako parkirali...to je praksa....
negas

Postod Aleks_BGD » Uto Jun 23, 2009 2:33 am

Da se podsetimo nekih starih dana.....I nadajmo se boljem....

Image

Image

izvor:http://www.railserbia.net/forum/viewtopic.php?f=29&t=1341&st=0&sk=t&sd=a&start=20
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod Stefan Bgd » Uto Jun 23, 2009 12:00 pm

Ostaje nam samo da se nadamo boljem,jer gore od ovoga ne može...Jadan ovaj Ikar ik-401,upropastili su ga nikakvim održavanjem. :(
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije