Logo

Nezgode GSP-a Novi Sad

Slike i rasprave o gradskom prevozu u Novom Sadu, privatni prevoznici, linije, vozni parkovi.

Postod zak » Sub Jun 20, 2009 8:35 pm

volvos je napisao:
Iosis je napisao:Auuu brate al ga je otreso razvalio mu je kompletnu prednju lijevu stranu, a busu nista. :shock:
Zna li se sta je vozacem Peugeot-a?

Vozač,Peugeot-a je preminuo posle ukazane lekarske pomoći

uf..pa nije cak bilo ni u novinama...
zak
Član

Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 11:49 pm

Sponzor

Postod volvos » Sub Jun 20, 2009 8:47 pm

Vozač autobusa je skretao levo i trebao da propusti taj auto,ali se svadjao sa vozačem u susednoj traci koji ga je isekao nedaleko od te raskrsnice,iznervirani vozač, je krenuo da skreće levo i medjutim nije dobro procenio da će se sudariti sa peugeotom koji mu je nailazio i koji se kretao preko 80 km/h,po policijiskom izveštaju i desilo se što se desilo,ne krivim vozača putničkog vozila a opšte je poznato da ti mladi moci sa firminim dostavni vozilima jurcaju strašno po gradu,jer odlaze kući po zavrešenim dostavama robe u ovom slučaju su to bile novine
Image
volvos
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 8:11 pm

Postod s215hdh » Ned Jun 21, 2009 12:05 pm

Jel sledi zatvor?
s215hdh
Profesionalni vozač

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 5:47 pm

Postod zak » Sre Jun 24, 2009 5:29 pm

Porodica traži svedoke
Novi Sad
- Radio 021
sreda, 24 jun 2009 08:43

Porodica Dejana Rakočevića (24) koji je teško povređen u sudaru sa autobusom Gradskog saobraćajnog preduzeća na liniji 70 u sredu, 17. juna, oko 7 časova, na uglu Bulevara Jaše Tomića i Rumenačke ulice traži svedoke da im se jave.

Svi očevici se mogu javiti na brojeve 064/265-39-58, ili 064/236-95-57
zak
Član

Postod MILAN » Sre Jul 01, 2009 10:34 pm

upitanju je vozilo 681,mada sam ja nacuo nesto sasvim drugo,tacnije cuo sam sa je taj isti vozac dostavnog vozilam prosao na crveno svetlo.
Korisnikov avatar
MILAN
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 24, 2009 6:10 pm

Postod ferdinand » Pon Jul 06, 2009 7:16 pm

danas u novosadskog sajma, oko 16h #888 na "petici" stajao sa razbijenim prozorom iza vozaca. ne znam sta se desilo, jel neko nesto cuo? napravio sam par slika, koje su katastrofa, al cu pokusati da ih postavim.
Korisnikov avatar
ferdinand
Član

Pridružio se: Sub Feb 16, 2008 4:26 pm

Postod zak » Pet Avg 07, 2009 12:30 am

Opet napad na vozace

Napadnuti radnici GSP-a
Novi Sad
- Radio 021
četvrtak, 06 avgust 2009 19:06
U autobusu na liniji 7 danas su napadnuti vozač i kontrolor, saznaje Radio 021. Kako saznajemo, jedan od putnika, nezadovoljan zbog novog pravila ulaska na prednja vrata, pesnicama je istukao dvojicu radnika GSP-a.
U policiji nam je rečeno da se radi o 24-godišnjem mladiću, protiv koga će biti podneta odgovarajuća prijava. Nasilnik nije bežao sa mesta incidenta koji se dogodio na Bulevaru Vojvode Stepe na Novom naselju.

Image

Претучена два возача новосадског ГСП-а
06. август 2009. | 18:24 | Извор: РТВ
НОВИ САД - Два возача новосадског ГСП-а претучена су - потврђено је РТВ-у у Клиничком центру Војводине.
После указане лекарске помоћи возачи су пуштени кући.
Према незваничним информацијама један возач је претучен синоћ, а други јутрос.
У оба случаја, тврди наш извор, узрок је незадовољство путника обавезном контролом карата.
У ГСП-у нису желели да коментаришу ове инциденте.
Image

(ova informacija ima i u vestiam gde se prica o kontorli prevoza, ali je i ovde jer se napadi stavljaju ovde)
zak
Član

Postod Iosis » Pet Avg 07, 2009 9:23 am

I sta je taj 24-godisnji mladic postigao time sto je udario vozaca i kontrolora?
Ako je nesto postigao korisno idem i ja da sacekujem buseve na okretnicama i svakom vozacu da prisijem jednu samaru, pa nek i ja imam neke koristi.
Toliko laži oko jedne mačke...
Ako si vozač, uvjek si kriv, bez obzira na pravila...
Iosis
Član

Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 2:37 pm

Postod DraganNish » Pet Avg 07, 2009 12:51 pm

Iosis je napisao:I sta je taj 24-godisnji mladic postigao time sto je udario vozaca i kontrolora?
Ako je nesto postigao korisno idem i ja da sacekujem buseve na okretnicama i svakom vozacu da prisijem jednu samaru, pa nek i ja imam neke koristi.

Nema nikakve koristi,ali bre majku mu,kako to da jedna osoba udari dve osobe a da njemu nista ne fali...pa sta rade ti?
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Pridružio se: Sub Apr 19, 2008 9:53 pm

Postod deni » Sub Avg 08, 2009 1:54 am

to niko nije spominjao da mu nefali ništa :)

Vozači i kontrolori imaju kodeks ponašanja,koji moraju da bezuslovno poštuju...Da su uzvratili udarac ili se pak branili mogli bi da budu strogo sankcionisani ili u najgorem slučaju da dobiju otkaz.

Koliko ja mogu da primetim JGSP vodi dobro računa o kontroli tog kodeksa ponašanja
deni
Član

Pridružio se: Pet Feb 08, 2008 12:19 am

Postod Iosis » Sub Avg 08, 2009 11:12 am

To je cista glupost sto ne smijes uzvratit. Ispada da vozaca i kontrolora smiju prebit na mrtvo, a oni ne smiju prstom mrdnut. Pa dajte ljudi budimo realni, ako vas neko napadne necete stajati mirno, trpit i pustit da vas tuku.
Iosis
Član

Postod DraganNish » Sub Avg 08, 2009 1:08 pm

Iosis je napisao:To je cista glupost sto ne smijes uzvratit. Ispada da vozaca i kontrolora smiju prebit na mrtvo, a oni ne smiju prstom mrdnut. Pa dajte ljudi budimo realni, ako vas neko napadne necete stajati mirno, trpit i pustit da vas tuku.

Lepo bi bilo kada bi se uvelo pravilo kao u odnosu vojnika sa civilom,oni ne smeju da napadaju nikoga,ali ako se osecaju ugrozenim ili nasrnu na njega,imaju pravo da ga ubiju na mrtvo ime i da za to ne odgovaraju.Ha :D
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Pridružio se: Sub Apr 19, 2008 9:53 pm

Postod Iosis » Sub Avg 08, 2009 3:41 pm

E to bi bilo extra, jos da vozace opreme sa elektricnim pendrecima. Auuu brate pa ne bi ih niko smjeo poprjeko pogledat. :lol:
Iosis
Član

Postod Luka » Sub Avg 08, 2009 5:54 pm

Najmanje sto se moze uciniti jeste da se vozacu i kontrolorima da status sluzbenog lica..
Luka
Gazda

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 12:36 pm

Postod volvos » Sub Avg 08, 2009 10:05 pm

Luka je napisao:Najmanje sto se moze uciniti jeste da se vozacu i kontrolorima da status sluzbenog lica..

To je tačno.

Samo...od toga za sada nema ništa
Image
volvos
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 8:11 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Gradski prevoz u Novom Sadu