Aleks_BGD je napisao:civijas je napisao:Aleks_BGD je napisao:Iznajmljena Setra S 215H
Aleks da nisi slucajno slikao tu S431DT iza 215ice? Cini mi se da je Zoran reisen-ova, ali nisam siguran...
Jesam, ona ti je u temi Prevoznici iz centralne Srbije....
DraganNish je napisao:Aleks_BGD je napisao:
Ovaj autobus sve cesce i cesce radi liniju Nis-Sabac,do pre nekih mesec dana je radio ovaj donji autobus.arsenal je napisao:
[/img]
Mislim tuzno ali sta reci...
DraganNish je napisao:Znam da bus 7 Jula je ranije bio parkiran u Nis Ekspresovoj garazi,sada je nekad vidim ispred Glavne autobuske stanice...,znam da ima polazak oko pola 2 za Sabac,otprilike tada ide i Nis Ekspres,ali da li im je to ostalo i dalje kooperacija,stvarno ne znam
civijas je napisao:DraganNish je napisao:Znam da bus 7 Jula je ranije bio parkiran u Nis Ekspresovoj garazi,sada je nekad vidim ispred Glavne autobuske stanice...,znam da ima polazak oko pola 2 za Sabac,otprilike tada ide i Nis Ekspres,ali da li im je to ostalo i dalje kooperacija,stvarno ne znam
Radi se i dalje ta linija druze, samo je Scania na liniji za Herceg Novi u toku sezone, a za Nis trenutno salju ili tu Setru ili sivi Van Hool. Liniju odrzavaju naizmenicno, 1 dan 7. juli, 2. dan Nis ekspres...
Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju