Logo

Nis-Kraljevo

Reportaže članova sa putovanja.

Nis-Kraljevo

Postod DraganNish » Čet Jul 23, 2009 8:20 pm

Proveo sam par dana odmora u Kraljevu,simpatican i lep grad moram reci,ima prilicno zanimljivih delova grada,kao i par parkica gde se moze sesti i uzivati u prirodi.Uostalom,grad nije prenapucan,uglavnom su ljudi tu gde jesu,nigde previse ne jurcaju a opet,zive svoj zivot tacno onakvim tempom kojim se moze obaviti sve.Naravno sam prvo u Nisu napravio par slika sa autobuske stanice,sta god da mi je palo pod telefon :)
Image
Image
Image
Image

Image
Image
Image
E onda sam doziveo hipergalakticki sok jer sam usao u S 315 koji je bogami imao 300 stepeni unutra...
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Pridružio se: Sub Apr 19, 2008 9:53 pm

Nis-Kraljevo

Sponzor

Postod Verotronix » Čet Jul 23, 2009 8:50 pm

Pa i nije ti bio toliko los bus za putovanje(bar sto se unutrasnjosti tice) kako si ocekivao :D :wink:
Verotronix

Postod DraganNish » Čet Jul 23, 2009 8:56 pm

Verotronix je napisao:Pa i nije ti bio toliko los bus za putovanje(bar sto se unutrasnjosti tice) kako si ocekivao :D :wink:

Vala kako onaj sofer vozi,ne ume cestito ni da stisne papucicu nego na uzbrdici idemo u zaustavnoj traci,bruka,nego imala prirucna klima,tj silni prozori otvoreni i otvor na krovu,spasli smo se :).Mrzi me da stavim,to je onaj bus sto je stavljen u Autoprevoz Kraljevo (onaj zeleni),a onaj Starbus sto pise,tj plavi (na volanu pise Saab,nisam siguran da li je to ta marka),sam se vracao...uostalom cekaj pa ces videti,upload traje sto godina :)
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Postod DraganNish » Čet Jul 23, 2009 9:38 pm

Kako smo krenuli na put,sofer je veoma flegmatski vozio....
Malo radova kod Raznja na onom nadvoznjaku
Image
Image
Image
Image
Image
Pa je krenuo put za Cicevac
Image
Image
Image
Image
Image
Autobuska stanica u Cicevcu,nisam imao prilike da snimim celu zgradu koja ima mislim do 8 perona.
Image
Image
Image

Image
Pa put za Stalac i Krusevac
Image

Image

Image
Image
Image
Image
Ulazak u Krusevac i kasarna na pocetku (ili izlasku) iz grada
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Poslednji put menjao DraganNish dana Čet Jul 23, 2009 11:17 pm, izmenjena samo jedanput
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Postod DraganNish » Čet Jul 23, 2009 9:52 pm

Dalje ka Trsteniku.....
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Inace ovo je tamo pruga,na nekim mestima ne mozes ni da nazires samu prugu koliko je zarasla trava...
Image
Image
Image
Image
Image
Image
I na stanici u Vrnjackoj Banji....Banja se izgradila samo tako sudeci,a i po kolima vidim da je mesto prilicno dobro eksploatisano
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Postod DraganNish » Čet Jul 23, 2009 10:29 pm

Zvanicno sad ide slike iz Kraljeva i gradski prevoz,kao i najzanimljivije lokacije u tom gradu
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Malo detalja i iz centra Kraljeva
Image
Image
Image
Image
Image
Image
HEhehehehehehehhe,ovo je stvarno za primer,vidjen je na Ibru i starac u tangama :) :) :) A i bogami jedan cica sa kupacim kao da ih nema,a drapa se samo tako....
Image
Image
Image

Image
Image

Image
Autobuska stanica u Kraljevu..
Image
Image
Image
Ovo je inace spomenik konstruktorima aviona,tabla je stvarno stura u objasnjenju kako sta gde i kako...Napisano je da postavljena 1998 godine...A inace se nalazi u tzv naselju Pic-mala
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Odoh...vratih se...u svakom slucaju lepo bilo :) .Kad budem opet isao eto novih slika.
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Postod Sashco » Čet Jul 23, 2009 10:57 pm

Lepa reportaža Draganče! Jedino malo tugaljiva ona slika Moravinog Sanosa koga polako ali sigurno čerupaju... Hehehe u Starbusu nibus numeracija za sedista. Inače na ovoj relaciji standardno ima šta da se uslika. Bravo još jednom!
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Postod DraganNish » Čet Jul 23, 2009 11:20 pm

Sashco je napisao:Lepa reportaža Draganče! Jedino malo tugaljiva ona slika Moravinog Sanosa koga polako ali sigurno čerupaju... Hehehe u Starbusu nibus numeracija za sedista. Inače na ovoj relaciji standardno ima šta da se uslika. Bravo još jednom!

Vala bas ima dosta buseva koje sam video da su krenuli da ih cerupaju,samo im fali ono svinjce koje jede lim iz filma Crna macka,beli macor xD.E stvarno,ucini mi se poznata numeracija,tj znak,samo se ne setih odakle :).Hvala hvala na pohvalama :)
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Postod Verotronix » Čet Jul 23, 2009 11:52 pm

Lepa reportaza i lepo putovanje a ni kraljevackih buseva nije manjkalo 8) :wink:
Verotronix

Postod DraganNish » Čet Jul 23, 2009 11:58 pm

Verotronix je napisao:Lepa reportaza i lepo putovanje a ni kraljevackih buseva nije manjkalo 8) :wink:

Vala sam se Sanosa nagledao samo tako...mada nikako da mi udje u kadar..pih :mrgreen: Kad kupim digitalni aparat bice bolje.
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Postod miki222 » Pet Jul 24, 2009 11:12 am

bravo :wink: :)
miki222
Član

Pridružio se: Pon Apr 06, 2009 10:46 pm

Postod MARKO 89 » Pet Jul 24, 2009 12:28 pm

Super reportaza Dragane,sve pohvale :!:
MARKO 89
Član

Pridružio se: Čet Jan 22, 2009 5:08 pm

Postod DraganNish » Pet Jul 24, 2009 1:12 pm

Hvala hvala,volim i ja vas xD.
Samo mi krivo sto mnoge stvai su mogle ispasti bolje da sam imao malo bolji opticki uredjaj.Vredi imati neke slike koje te podsecaju na neku lepu uspomenu kada jednostavno nisi tamo pored iste..
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Postod Stefan Bgd » Pet Jul 24, 2009 2:06 pm

I od mene sve pohvale za reportažu.Dobre su ti slike iako si fotkao mobilnim telefonom. :) :wink:
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod DraganNish » Pet Jul 24, 2009 4:07 pm

Stefan Bgd je napisao:I od mene sve pohvale za reportažu.Dobre su ti slike iako si fotkao mobilnim telefonom. :) :wink:

Aha..Nokijica 6233,vala nocu slabo slika,ali danju uz dobro sunce..uf...fantasticne slike ispale na Ibru dok smo se banjali :).Hvala na pohvalama,dok ne slikam sa recimo N95 nista nisam napravio :)
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Sledeća

Povratak na Reportaže sa putovanja