profa_chb je napisao: bilo je ludo i nezaboravno (ko zna Medu razumeće)![]()
priznajem taj sam

Darko,tako ti je to kad ga vise niko ne duzi,nego se potuca sa linije na liniju.Cuo sam da je sad redovan na 18/23,ali upravu si,cujem ga neki dan stekce ko lud,ne znam jel to ubacen rabin motor ili sta?Secam ga se jos dok je imao reklamu za VIDEO KLUB 'ZABAC' posle i za VOLKS BANKU.Tada ga je duzio Zoki(ves masina) dok ga nisu navatali da krade naftu,pa ga najurili iz firme.Darko je napisao:Bice da se samo limarijski oporavio, i dalje je djubre neopevano

lulijan je napisao:Pitajte Pancevca za taj 1055,ima da vas otera u 3 p*m...U januaru ga vozio na 27E,kaze zablokirao mu volan,skupio dva parkirana auta,okrenuo ih na krov,a bus zakucao u banderu.Prosao covek sa laksim povredama,instrument tabla ga zveknula po kolenu,ali oporavio se brzo.A i 1055 se oporavio kao sto se vidi iz prilozenih slika!

[/quote]miki222 je napisao:pa Ivane brate moj, zar sa 31 na 35![]()
![]()
i znači ti si taj što smo te ja i žena gledali sa terase, svaki krug![]()
a bate Aleks, jel to nešto digitalac zakazao na spoljnim slikama, pa je
unutra demontovao sam sebe![]()
Aleks_BGD je napisao:Kaze Ivan slikala ga neka riba na uzbrdici ka groblju gore....
Sto se tice aparata ma nije nista zakalo,juce sam ga kupio pa smo ga ja i Ivan malo isprobavali i upoznavali sinoc u vecernjim casovima gore ma okretnici....Jos mi je nov,i nisam se bas navikao na novu masineriju....mnogo visa i brza tehnologija od starog HPa...

danilo je napisao:E sad kad je tu slika komandne table mogu da pitam nešto.
Zašto 112-ice nemaju skroz desni taster iznad dugmeta za otvaranje i zatvaranje vrata?
I čemu sliže taj i prekidač do njega (levo od njega), znam da se odnose na neku opciju za otvaranje vrata?
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju