Gornja ima WC i TV a ova donja je matora, zadnja joj se vrata ručno otvaraju i zadnjih 5 godina radi isključivo lokal, pa mi je čudno da je šalju za Bg, inače došla je davne 1996-e u Jugoprevoz.
Vlasnik Jugoprevoza Gacko je kupio Prevoz Nevesinje, zato sad zajedno voze Nevesinje-Beograd i Nevesinje-Podgorica.
Nikad je do sad nisu slali ni za Zrenjanin ni za Beograd, vjerovatno su im sva ostala vozila zauzeta pa su nju poslali, imaju li putnika na liniji za Podgoricu?
Naravno da ne, napravio si par dobrih slika autobusa iz mog ''rejona'', hoće li biti možda još koja I ja sam danas bio na maloj turneji, nema nešto mnogo slika ali će biti lijepih iznenađenja za Denkija, za ostale i ne baš
Kassbohrer je napisao:Dobar je i bus. Iznutra je ko bombona. Kod njih se tačno zna koji vozač duži koji bus i nema mijenjanja, zato svako i održava svoje radno mjesto.
Jesi li se vozio u njihovoj Dubravi, ona me stvarno prijatno iznenadila, maksimalno je utegnuta, nema nigdje ništa da škripi, ekstra bus
Jesam par puta na kraćim relacijama, utegnuta je maksimalno, klima ubija. Jedino su ono staklo na zadnjim vratima mogli bolje da odrade, makar za Dubravu nije problem naći staklo, imaju samo u Bileći dvije rashodovane.
Zonda preksinoć na liniji Nevesinje-Beograd, drug mi je sa ovim busom preksinoc otišao za Beograd i jutros se vratio i kaže da unutra nije loš, bar što se tiče udobnosti sjedišta i prostranosti ali se žalio na ogibljenje, kaže da je mnogo tvrdo, čak i najmanja neravnina na putu se osjeti