Mnogo lepih autobusa iz tog vremena sada trune po parkinzima, dosta ih je iseceno a jedan broj radi u drugim gradovima po Srbiji i uvek se odusevim kada ih prepoznam u nekom gradu. Ako pitas bilo koga od vozaca koji su vozili ove legendarne masine, svi su slozni da ovi danasnji nece izdrzati ni prevesti ni pola od onoga sto su stari izdrzali i prevezli!
Jedno vrlo važno pitanje vezano za ovog prevoznika.Da li Braća Šarac drži liniju 72 Više puta,mada retko,sam viđao njihova vozila na ovoj liniji,npr.vidim jedan dan jednom pa posle možda mesec dana opet Juče igramo mi fudbal u školi bacim pogled na Vojvođansku ulicu kad ono ide 72 Braća Šarac.Garažni broj P0357 51.Posle kad sam se vraćao iz škole vidim taj isti autobus na 75-ici,on me je posle vozio.O čemu se tu radi
Ne, to se desava kada neko vozilo ispadne iz saobracaja pa otpravnik na terminusu preusmeri prvo raspolozivo vozilo a Sarceva vozila su pogodna za to jer imaju isti program u memoriji displeja pa mogu sve linije da ukucaju. Od kada je its startovao i vozila privatnih prevoznika mogu da se preusmeravaju sto je nama vozacima zanimljivo jer malo razbije monotoniju.
Da,Danilo,verovatno je neko vozilo GSP-a sa linije 72 otislo za garazu,ili se pokvarilo,pa je otpravnik na terminusu preusmerio Sarca sa 75-ice.Mog caleta su jednom sa linije 75 poslali na zamenu na liniji 68 .
Vozio sam se danas Liazom 5256 na liniji 82.Ali ovaj Liaz je drugačijih od drugih koje ima Beobus,tačnije enterijer mu je drugačiji:komandna tabla,jastučići na sedištima,spolja farovi,boja i displej ima drugačiji raspored dioda,čini mi se da je noviji od drugih,za sada sam video samo jednog više puta.Odakle Beobusu taj autobus i koliko je on star