DraganNish je napisao:Kakva je bre ovo sprdnja...Negotin-Zajecar-Boljevac-Beograd?Ovaj krenuo do Beograda preko Sarajeva,Rima i Beca vidim ja...
Aleks_BGD je napisao:DraganNish je napisao:Kakva je bre ovo sprdnja...Negotin-Zajecar-Boljevac-Beograd?Ovaj krenuo do Beograda preko Sarajeva,Rima i Beca vidim ja...
Ide magistralom od Negotina do Zajecara,svrati u Boljevac,pa nazad na magistralu ka Paracinu,i posle auto put za Beograd.Sta je tu cudno...
DraganNish je napisao:Aleks_BGD je napisao:DraganNish je napisao:Kakva je bre ovo sprdnja...Negotin-Zajecar-Boljevac-Beograd?Ovaj krenuo do Beograda preko Sarajeva,Rima i Beca vidim ja...
Ide magistralom od Negotina do Zajecara,svrati u Boljevac,pa nazad na magistralu ka Paracinu,i posle auto put za Beograd.Sta je tu cudno...
Pa cudno je to sto od Negotina do Beograda ima mozda oko 2,5 ili 3h puta...ovim se produzava za jos par sati...3h u vrh glave ako uzmemo kakav je kvalitet puta od Zajecara do Paracina....Mislim da bi bolja linija bila od Boljevca ka Zajecaru,ka Negotinu pa dalje...A onda setim se prica da karta od Negotina do Beograda je vrlo jeftina,plus dosta prevoznika vozi tom linijom,dok karta od Zajecara do Beograda moze dobrano da se naplati
Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju