Uslovi korišćenja

Prilikom posete i korišćenja sajta "AutobusiNET Oglasi" (u daljem tekstu portal) obavezujete se da prihvatate pravila i uslove korišćenja od strane portala. Portal zadržava pravo promene ovih pravila i uslova u bilo kom trenutku, bez potrebe najavljivanja.

 

Portal teži ka tome da sve informacije, fotografije, kao i celokupan sadržaj bude tačan. U svakom slučaju, portal ne odgovara ukoliko ijedna od ovih stavki nije tačna.

 

Portal ne odgovara za sadržaj i validnost podataka i informacija koje unose korisnici. Sami korisnici se obavezuju da svi podaci koje objavljuju budu tačni i istiniti.

 

Portal ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem naših usluga i samom posetom portala.

 

Portal zadržava pravo da bez prethodne najave obriše bilo koji sadržaj koji smatra neprimerenim, uvredljivim ili na bilo koji način krše uslove korišćenja portala.

 

Uslovi za objavu oglasa:

 

Samo registrovani korisnici mogu objavljivati oglase.

 

Svaki korisnik može besplatno postaviti najviše tri besplatna oglasa (u toku promotivnog perioda ovo ograničenje ne važi). Svaki dodatni oglas se naplaćuje.

 

U jednom oglasu se može nalaziti najviše jedan artikal ili usluga. Strogo je zabranjeno da se u jednom oglasu reklamira više artikala. Pod ovim pravilom se smatra da korisnik ne sme da u jednom oglasu objavljuje i reklamira više od jednog vozila, rezervnog dela, opreme, makete i usluge.

 

Portal ne odgovara za ispravnost i sadržaj oglasa, već tu odgovornost snosi korisnik koji je objavio oglas.

 

Svaki oglas koji se objavi, prethodno čeka odobrenje administracije.

Korisnik je dužan da ostavlja tačne kontakt podatke i strogo je zabranjeno objavljivati podatke trećih lica bez njihovog odobrenja.

 

Celokupan sadržaj sajta je autorsko pravo i zabranjeno je njegovo kopiranje, deljenje, preuzimanje i objavljivanje u delu i celini bez prethodnog odobrenja portala.