Logo

Moto Boem, Negotin

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz centralne Srbije.

Postod negas » Čet Okt 15, 2009 4:47 pm

Nibus-ja je napisao:pa ova je do skoro dolazila u NIS svaki dan,gde li su joj zavese,nisu valjda digli ruke od nje :?:

Jok pici svaki dan D.Milanovac-Majdanpek, vozio se letos, a sad FAP makina radi Nish, jer tako?
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Sponzor

Postod Nibus-ja » Čet Okt 15, 2009 10:17 pm

negas je napisao:
Nibus-ja je napisao:pa ova je do skoro dolazila u NIS svaki dan,gde li su joj zavese,nisu valjda digli ruke od nje :?:

Jok pici svaki dan D.Milanovac-Majdanpek, vozio se letos, a sad FAP makina radi Nish, jer tako?

odavno ih nisam video ali mislim da FAP samo tera :wink:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Aleks_BGD » Čet Okt 15, 2009 11:12 pm

King Long je za ovo premija...Stvarno mi nije jasno kako ih nije sramota...
Image
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod negas » Pet Okt 16, 2009 4:51 pm

Aleks_BGD je napisao:King Long je za ovo premija...Stvarno mi nije jasno kako ih nije sramota...
Image

A zasto da ih bude sramota! Jer bi ti pustio bus od 50 sedishta, svaki dan a da je u njemu troje putnika a da vozi 300km! Ne daju gorivo na pumpama za dzabe! E ovo je odlicno kad ide kombi, dakle prevoznik nije reko, "e ja necu vishe ovde da vozim kad nema putnuka ukinucu liniju", nego je rekao "ja cu ovde da vozim sa midi, mini busom ili kombijem, samo da bi mi se linija odrzala, a i putnika ce vremenom biti vishe"! Dakle bolje je odrzati liniju i za firmu, i za putnike nego je odmah ukinuti! To se posebno odnosi na mesta koja su uz granicu i gde je Srbija nerazvijena, tzv nerazvijene opstine, kao sto je na primer Bosilegrad! Tu vec Lasta treba da pusti, isuzua, a ne da razmislja da ukine linju!

Svaka cast MOTOBOEMU shto vozi i kombije! Da je ovakvih primera shto vishe...nadam se da ste razumeli poentu...prosla su vremena kada se je mnogo putovalo, migracija stanovnistva je ucinila svoje, a i narod nema para da putuje, vec samo kad bash mora, pa nema putnika...
negas

Postod PEX » Pet Okt 16, 2009 10:13 pm

Sa ovim Gazelama će samo izgubiti putnike, i to malo ljudi što putuje sa njima će im pobeći baš zbog kombija...Ako već sa svojim novcem plaćam kartu,ići ću komforno autobusom,neću se guzvati kao "sardina" ;)
Jedino ako nema ni jedan prevoznik na toj liniji, onda se putnik mora opredeliti na "gužvanje" do Beograda,ali čisto sumljam da je MOTOBOEM jedini!
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

Postod Aleks_BGD » Pet Okt 16, 2009 10:22 pm

PEX je napisao:Sa ovim Gazelama će samo izgubiti putnike, i to malo ljudi što putuje sa njima će im pobeći baš zbog kombija...Ako već sa svojim novcem plaćam kartu,ići ću komforno autobusom,neću se guzvati kao "sardina" ;)
Jedino ako nema ni jedan prevoznik na toj liniji, onda se putnik mora opredeliti na "gužvanje" do Beograda,ali čisto sumljam da je MOTOBOEM jedini!

Nije jedini.Tu su Timas,Fudeks,Una Cop,Top Turist..
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod PEX » Ned Okt 25, 2009 10:43 pm

Na sve strane iisčukana ova Gazela (ne vidi se lepo, ali i bočno staklo je polomljeno)
Image
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

Postod Aleks_BGD » Čet Okt 29, 2009 1:37 pm

Juce u Beogradu IK 301...Stefi ce se obradovati....:)
Image

Image
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod Nibus-ja » Čet Okt 29, 2009 7:05 pm

Ako ponovo naletis na njega slikaj krupno sve i zagledaj te natpise videces kako su prepravljali odnosno prelepili ta slova sa nekom zutom folijom da bi pisalo AUTO-ACA,od MOTO BOEM, iznad slova B se vidi, od slova M prelepili levi deo slova-napravili A, na slovo O gornji deo zalepili kako bi prekinuli krug koji se zatvara da bi dobili U, T i O ostalo, dalje za B sam rekao, opet od O zalepili zutu foliju kako bi dobili C i od E valjda dobili A,uostalom ako bude slika SVE CEMO VIDETI :wink:

Po NEGAS-u ovaj je ex AUTOTRANSPORTNO-Pirot, mnogo je bio dobar auto ali su ga ovi SKROZ upropastili,jos je radio na prevozu radnika RTB-Bor na linijama do 15km, ZALOSNO :cry:
Nibus-ja
Član

Postod Stefan Bgd » Čet Okt 29, 2009 11:27 pm

Aleks,hvala za slike Žućka sa DAF makinom. :wink:
Lep je,nažalost,čini mi se da ga ne održavaju na zavidnom nivou.Može i trebalo bi za svoje godine mnogo,mnogo bolje da izgleda,ali šta je-tu je. :roll:
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod negas » Pet Okt 30, 2009 4:10 pm

Nibus-ja je napisao:
Po NEGAS-u ovaj je ex AUTOTRANSPORTNO-Pirot, mnogo je bio dobar auto ali su ga ovi SKROZ upropastili,jos je radio na prevozu radnika RTB-Bor na linijama do 15km, ZALOSNO :cry:

100%, drugi je u Streli Obrenovac, za treci ne znam!
negas

Postod Aleks_BGD » Sub Nov 14, 2009 11:50 pm

Zucko opet u Beogradu..
Image
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod Aleks_BGD » Sre Nov 18, 2009 7:15 pm

Nibus-ja je napisao:Ako ponovo naletis na njega slikaj krupno sve i zagledaj te natpise videces kako su prepravljali odnosno prelepili ta slova sa nekom zutom folijom da bi pisalo AUTO-ACA,od MOTO BOEM, iznad slova B se vidi, od slova M prelepili levi deo slova-napravili A, na slovo O gornji deo zalepili kako bi prekinuli krug koji se zatvara da bi dobili U, T i O ostalo, dalje za B sam rekao, opet od O zalepili zutu foliju kako bi dobili C i od E valjda dobili A,uostalom ako bude slika SVE CEMO VIDETI :wink:

Evo brate danas slikano za tebe..
Image
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod Nibus-ja » Sre Nov 18, 2009 7:21 pm

hvala ti :wink:
Nibus-ja
Član

Postod PEX » Ned Nov 29, 2009 11:19 pm

Opet...:?