Kassbohrer je napisao:Aleks tebi je izbio komad iz bloka ako se dobro sjećam... Meni je drugar skoro imao havariju na 1.9D (Golf 3) motoru odlomio se komad od glave motora i upao u cilindar, ali pošto je auto prešlo preko 700000 nije se puno nasekirao... a čak je i to uspio da sredi bez novog motora
branik je napisao:Спринтер који често возим,власништво мог пријатеља, 515цди (2008.)прошле године на путу у Загребу је имао хаварију при 1500 о. Пукла је клипњача и пробила блок. А тек је био на 250 000. После сам чуо да им се то често догађа. Разлог ни до дан данас нисмо нашли. једино логично објашњење је фабричка грешка у материјалу.

Kassbohrer je napisao: Mada sve se može desiti, isto kao i kod Aleksa, ko je očekivao da rikne Opelov benzinac na stotinak hiljada, nema neke logike ali havarije se dešavaju.
Mihajlo Stankovic je napisao:@Aleks_BGD mogu da zamislim osećaj kada se to dogodilo, pogotovu kada si otvorio haubu i video da fali klip

PEX je napisao:Mihajlo delujes mi kao mlad momak, koliko imas godina ako nije tajna? Jer neobicno mi je kako se ovako dobro razumes-svaka cast.

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju