kuba je napisao:Danas je pun otišao za Srbiju, g.b. 509:
Joj živote koja tralja od autobusa,mene bi lično bilo sramota poslati ovo na medjunarodnu liniju...Pored novih Nibusa 400,šalju ovo,haos
kuba je napisao:Danas je pun otišao za Srbiju, g.b. 509:
PEX je napisao:kuba je napisao:Danas je pun otišao za Srbiju, g.b. 509:
Joj živote koja tralja od autobusa,mene bi lično bilo sramota poslati ovo na medjunarodnu liniju...Pored novih Nibusa 400,šalju ovo,haos

joza je napisao:Baš bih voleo uživo da vidim ovaj midibus. Eto solidan primer, kazu američki motor, znači verovatno Cummins, e sad nevidim nigde druge slike, sto nisu postavili detaljniji opis. Fale jedino prava panorama stakla sa strane, a ne ova bio bi 50% lepši. E sad i cenu bih voleli da znamo...
joza je napisao:Baš bih voleo uživo da vidim ovaj midibus. Eto solidan primer, kazu američki motor, znači verovatno Cummins, e sad nevidim nigde druge slike, sto nisu postavili detaljniji opis. Fale jedino prava panorama stakla sa strane, a ne ova bio bi 50% lepši. E sad i cenu bih voleli da znamo...

Sashco je napisao:joza je napisao:Baš bih voleo uživo da vidim ovaj midibus. Eto solidan primer, kazu američki motor, znači verovatno Cummins, e sad nevidim nigde druge slike, sto nisu postavili detaljniji opis. Fale jedino prava panorama stakla sa strane, a ne ova bio bi 50% lepši. E sad i cenu bih voleli da znamo...
Ne verovatno, nego jeste Cummins E4, a sto se stakala tice, ekspresni midibusevi (ne onaj koji je na sajtu) su sa panorama staklima.

Nibus-ja je napisao:Jovan je napisao:Kako su postavljena druga vrata na 490
hoces da kazes da se na drugim autobusima vrata ne krive
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju