s215hdh je napisao:U ponedeljak sam putovao za Bec Setrom s431 DT, pa moram da napisme koju recU sustini je bus ok, ali se vidi da to nije to. Sedista su mi bila malo neudobna, i standardna prica serije 400, rasklimana plastika i galerije. PRi tome pricam sa vozacima, koji isto nisu zadovoljni, jer 95% route je auto put i opet se rastresao. Malo sporije krece, sto je mozda i do vozaca bilo, ali onda posle nije lose. Bio je motor 530 konja i mislim da je jedna od novijih u voznom parku Zoran Reisena.
Sve u svemu ne bih ja menjao 200 i 300 za to.... aaaaa jooook!

PEX je napisao:shakal je napisao:nisam bas siguran ali mislim da je imala te male tv, ali ono po cemu sam je zapamtio je to da ima panoramske prozore na krovu, a ona druga (plavkasta) nije imala stakla na krovu! Mislis da je ta zavrsila na zlatiboru, ta je svakako bila losija od one druge!
Plavkasta je kod Lui-travela,a ta sto je imala udes sasvim verovatno da je u Gagi-tursu pošto ima napred te male televizore....
civijas je napisao:Sve 3 su imale napred male televizore, a siva je imala i panoramske sibere i zavrsila je u OMNISu...![]()
PEX je napisao:civijas je napisao:Sve 3 su imale napred male televizore, a siva je imala i panoramske sibere i zavrsila je u OMNISu...![]()
Znači ta što je u OMNIS-u im je bila najnovija,čim je imala staklene šibere
Pa dobro Dule, tako je ako ti tako kažešs215hdh je napisao:Kraljica ali posle 328)))) Mnogo je lepsi i bolji bus 328
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju