PEX je napisao:Nibus-ja je napisao:a izvini nisam procitao do kraja pitanje ,ma bele je boje u redu je to, nego PROCITAJ TI IZJAVU, gb JE NAPISAN SLOVIMA BELOM BOJOM KOD VOZACA...![]()
Nemoj mi prevrtati reči, nisam rekao kod vozača, nego napred kod vozačevog staklaTu i stoji gb u neposrednoj blizini tog stakla
Nibus-ja je napisao:nemoj da se vadis sad kao prevrcem izjavu pogledaj svoj LAPSUS sta si izjavio ajde za vozaca moja greska necu to ni da gledam
PEX je napisao:Nibus-ja je napisao:nemoj da se vadis sad kao prevrcem izjavu pogledaj svoj LAPSUS sta si izjavio ajde za vozaca moja greska necu to ni da gledam
Pa prevrnuo si je!!!Aj da vidim kako bi ti objasnio gde stoji taj GB?
Nibus-ja je napisao:Ajde da zavrsimo s ovim dok se nisu upalile gazde i uredniciMa sve si lepo reko
Izgleda da se nerazumemo gb pise BELIM SLOVIMA, to si reko koliko sam ja shvatio,a sad objasnjenje gb se pise BELIM BROJEVIMA
Nibus-ja je napisao:bili su ovakvi nibusi-400 ali vrlo mali broj,ja mislim par komada sa nalepnicom generacija 2002 i generacija 2003a posle sta je bilo sa njima neznam,
imali su neke gb sa nekom nalepnicom ispod jer se seca neko
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju