Ovo je sve sto imam od slika...

petar je napisao:firma polimljetrans deli sudbinu mnogih losih privatizacija taj autobus drzi jedinu preostalu liniju koju drze a to je nis-prijepolje u koperaciji sa nis-expresom,na lokalnom nivou nerade nista i ono sto stoji ispravno nema ko da vozi jer su svi vozaci dali otkaze.
Pa je opstina Prijepolje ostala bez lokalnog prevoza i umesto njih uz ugovor o prevozu sa opstinom vec dva meseca obavlja AUTOPREVOZ JANJUSEVIC,kako i u Prijepolj tako i u Novoj Varosi Pegaz iz Ivanjice je uzeo linije bivse rakete kako u lokalu tako i u medjugradu,e kad je postalo nerentabilno odrzavati iste tj.lokalne pegaz je napustio Novu Varos ali zadrzao najprofitabilniju liniju Nova Varos-Beograd a ostale prepustio slucaju i onda sta dalje sledi jedini koji je prihvatio da to radi je AUTOPREVOZ JANJUSEVIC,tako da pored Priboja odrzavaju i Prijepolje i Novu Varos i opstinu Rudo iz R>Srpske

Nibus-ja je napisao:petar je napisao:jedini autobus i jedina linija koju odrzava polimlje trans i to u koperaciji niseexpresom!
kako jediniA fap ga nema vise a
petar je napisao:pitanje dali je u voznom stanju posto je taj gazda digao ruke od cele firme pa i ovo ne znam kako kotrlja!

Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju