Logo

Polimljetrans, Prijepolje

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz centralne Srbije.

Postod Sashco » Uto Maj 20, 2008 2:52 pm

Ima li nesto o ovom prevozniku, citao sam na netu da su privatizovani 2003. godine za nesto manje od 3 miliona dinara. Kakvi su sada sa linijama i kakava im je vozni park?
Ovo je sve sto imam od slika...
Image
Image
Poslednji put menjao Sashco dana Pet Jul 18, 2008 11:56 pm, izmenjena samo jedanput
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Sponzor

Postod Jovan » Uto Maj 20, 2008 7:56 pm

http://www.polimljetrans.itgo.com/

Ovaj sat stoji godinama, na kojem kao da zele da odbiju putnike :lol:
Korisnikov avatar
Jovan
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 1:42 pm

Postod petar » Sre Maj 28, 2008 11:53 pm

firma polimljetrans deli sudbinu mnogih losih privatizacija taj autobus drzi jedinu preostalu liniju koju drze a to je nis-prijepolje u koperaciji sa nis-expresom,na lokalnom nivou nerade nista i ono sto stoji ispravno nema ko da vozi jer su svi vozaci dali otkaze.
Pa je opstina Prijepolje ostala bez lokalnog prevoza i umesto njih uz ugovor o prevozu sa opstinom vec dva meseca obavlja AUTOPREVOZ JANJUSEVIC,kako i u Prijepolj tako i u Novoj Varosi Pegaz iz Ivanjice je uzeo linije bivse rakete kako u lokalu tako i u medjugradu,e kad je postalo nerentabilno odrzavati iste tj.lokalne pegaz je napustio Novu Varos ali zadrzao najprofitabilniju liniju Nova Varos-Beograd a ostale prepustio slucaju i onda sta dalje sledi jedini koji je prihvatio da to radi je AUTOPREVOZ JANJUSEVIC,tako da pored Priboja odrzavaju i Prijepolje i Novu Varos i opstinu Rudo iz R>Srpske
Korisnikov avatar
petar
Član

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 6:31 pm

Postod Sashco » Čet Maj 29, 2008 2:46 pm

petar je napisao:firma polimljetrans deli sudbinu mnogih losih privatizacija taj autobus drzi jedinu preostalu liniju koju drze a to je nis-prijepolje u koperaciji sa nis-expresom,na lokalnom nivou nerade nista i ono sto stoji ispravno nema ko da vozi jer su svi vozaci dali otkaze.
Pa je opstina Prijepolje ostala bez lokalnog prevoza i umesto njih uz ugovor o prevozu sa opstinom vec dva meseca obavlja AUTOPREVOZ JANJUSEVIC,kako i u Prijepolj tako i u Novoj Varosi Pegaz iz Ivanjice je uzeo linije bivse rakete kako u lokalu tako i u medjugradu,e kad je postalo nerentabilno odrzavati iste tj.lokalne pegaz je napustio Novu Varos ali zadrzao najprofitabilniju liniju Nova Varos-Beograd a ostale prepustio slucaju i onda sta dalje sledi jedini koji je prihvatio da to radi je AUTOPREVOZ JANJUSEVIC,tako da pored Priboja odrzavaju i Prijepolje i Novu Varos i opstinu Rudo iz R>Srpske

Hvala za detaljan izvestaj Petre!
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Postod petar » Čet Maj 29, 2008 6:16 pm

UVEK POZDRAV
Korisnikov avatar
petar
Član

Postod Marko » Sre Okt 28, 2009 10:44 pm

Image
Autobus Polimljetransa slikan 12 oktobra oko 01h za vreme pauze u Nišu.
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod petar » Sre Okt 28, 2009 10:49 pm

jedini autobus i jedina linija koju odrzava polimlje trans i to u koperaciji niseexpresom!
Korisnikov avatar
petar
Član

Postod Nibus-ja » Čet Okt 29, 2009 8:59 am

petar je napisao:jedini autobus i jedina linija koju odrzava polimlje trans i to u koperaciji niseexpresom!

kako jedini :?: A fap ga nema vise a :?:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod petar » Čet Okt 29, 2009 10:26 am

Nibus-ja je napisao:
petar je napisao:jedini autobus i jedina linija koju odrzava polimlje trans i to u koperaciji niseexpresom!

kako jedini :?: A fap ga nema vise a :?:

pitanje dali je u voznom stanju posto je taj gazda digao ruke od cele firme pa i ovo ne znam kako kotrlja!
Korisnikov avatar
petar
Član

Postod PEX » Čet Okt 29, 2009 10:41 am

petar je napisao:pitanje dali je u voznom stanju posto je taj gazda digao ruke od cele firme pa i ovo ne znam kako kotrlja!

Pa dobar im je ovaj Intoruro RD ,čini mi se da je orginal, mogu fino sa njim da rade ;)
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

Postod petar » Čet Okt 29, 2009 7:03 pm

У случају када један или више превозника-кооперанта не поседује решења Министарства о испуњавању услова за обављање линијског превоза путника у друмском саобраћају, за регистрациони период за који се ред вожње региструје закључно са 30. априлом т.г. брисање превозника кооперанта, у старом реду вожње, се може извршити без његове сагласност

zakonski sudbina im je jako izvesna!
Korisnikov avatar
petar
Član

Postod Aleks_BGD » Ned Dec 06, 2009 3:28 pm

U utorak na AS Nis...
Image

Image
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod lav » Ned Dec 06, 2009 3:55 pm

Aleks_BGD je napisao:U utorak na AS Nis...
Image

Da nije EX-Vovjodina
lav
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 3:37 pm

Postod Aleks_BGD » Ned Dec 06, 2009 4:04 pm

Ja mislim da nije.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod randjelovic66 » Ned Jan 10, 2010 9:31 pm

Aleksandre pa ovaj vozac u Polimlje me slikao na onoj slici na profilu za Fb. a i odlicno ga znam , stalno se vozim njim , dobar bus .
Korisnikov avatar
randjelovic66
Član

Pridružio se: Pet Dec 11, 2009 4:27 pm

Sledeća

Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije