shakal je napisao:negas je napisao:shakal je napisao:danas sam isao i lastom, jedan vozac madjar, a drugi iz juzne srbije prica ko iz filma zona zamfirova, a ovaj drugi pola madjarski pola naski! a obojica bas matori, imaju sigurno 60god, ali ovaj jedan vozi extra, maximalno bezbedno, a 2 puta je preticao na mestima slepere gde sam ja mislio da ne moze da prodje bus pored kamiona, ali iskustvo cini svoje, retrovizor do retrovizora..
Jel je to sa relacije BG-KG-Z.Potok!
jeste! relacija bg-kg-kv-raska-mitrovica-zubin potok!!!
Aleks_BGD je napisao:GB# 9205,pitam sta ima toliko vazno u Mladenovcu pa im salju DDeckera?Ili koja je to veza da neko dobije deckera za tako kratku liniju?
mbbuki je napisao:Aleks_BGD je napisao:GB# 9205,pitam sta ima toliko vazno u Mladenovcu pa im salju DDeckera?Ili koja je to veza da neko dobije deckera za tako kratku liniju?
Ovaj DD je vec vise od dve godine u Lasti Mladenovac.Obicno vozi slobodne voznje, Mladenovac-Bgd, a vikendom Bgd.-Arandjelovac-Bgd.
s215hdh je napisao:Deker dvoosovinac ??? To postoji??? Ja ne bih rekao...
shakal je napisao:shakal je napisao:negas je napisao:shakal je napisao:danas sam isao i lastom, jedan vozac madjar, a drugi iz juzne srbije prica ko iz filma zona zamfirova, a ovaj drugi pola madjarski pola naski! a obojica bas matori, imaju sigurno 60god, ali ovaj jedan vozi extra, maximalno bezbedno, a 2 puta je preticao na mestima slepere gde sam ja mislio da ne moze da prodje bus pored kamiona, ali iskustvo cini svoje, retrovizor do retrovizora..
Jel je to sa relacije BG-KG-Z.Potok!
jeste! relacija bg-kg-kv-raska-mitrovica-zubin potok!!!
kako si znao liniju!!??
Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju