profa_chb je napisao:e ljudi nećete mi verovati šta mi se desilo... bio ja juče na koncertu riblje čorbe sa devojkom, i kad se završio oko ponoći, krenemo mi kući peške od arene ka trgu. kad smo bili u blizini trga vidi ja kako prolaze 29 i 31... šta sad, aj da vidim, možda mi nije pobegao 26. i kako sam ugledao 26 na početnoj, potrčimo i stignemo ga, uđemo na prednja vrata, kad vidim neko poznato lice! sedi čovek za volanom, isti miloš! ali reko, možda nije on, reče mi jednom prilikom da u prestu imaju još 2 lika koji liče na njega... ostanem ja da stojim napred, gledam, vidim neka dobra muzika se čuje u kabini, vidim da na semaforu vlažnom maramicom briše tablu, vidim prostirke na podu i tabli, sve mi to deluje kao da je pitanju neki pedantan vozač, ali šta ga znam možda grešim... pogledam gore kod displeja slika busa i 2 vozača ispred, jedan od te dvojice je "osumnjičeni"vidim ja na slici 100% miloš, vidim kako stoji, tu sliku sam video i na forumu
ali otkud znam da li su zamenili buseve a slika ostala u busu, idalje nisam siguran da li se vozim sa milošem
ali posle 2 stanice ga oda jedan ključni detalj, zasvetli mu telefon, a na pozadini neoplan
i tu sakupim ja sve dokaze i pitam "Jel ste vi Miloš?" a on kaže "Zavisi"
![]()
i tako nastade još jedno spontano okupljane/upoznavanje forumaša
ko bi rekao da je svet tako mali

milos265 je napisao:NEOPLAN EUROLINER je presudio!Hvala ti jos jednom na drustvu, mada se nismo bas mogli ispricati u onoj guzvi ali ispravicemo to sledeci put.
Marko je napisao:
Ovako treba da bude obučen (stilizovan) vozač u gradskom prevozu .Spreman je za ženidbu,a večeras je prilike za to bio pravi praznik za oči na liniji 81 a posebno oko nje čak i Ivan bi nam pozavideo .
Prvo na bloku 70 lepa devojka plave kose , onda mlada ( 23 -25 god)koleginica iz Laste crnka samo gleda![]()
u Miloša dok on cepa prvomajskom i na kraju jedna devojka nju će Miloš bolje opisati .
![]()
![]()
Čovek je pravi samarićanin![]()
rešava plobleme svojih putnica
Čekamo odgovor stiliste GSP-a Slavene Tice ili nekog novog
Povratak na Članovi, predstavite se!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 42 gostiju