s215hdh je napisao:Bravo, majstore. Vidim ja da se on ne odvaja od serije 200 iako je kupio ono novo djubre... Zna sta je prava stvar
Gligi je napisao:s215hdh je napisao:Bravo, majstore. Vidim ja da se on ne odvaja od serije 200 iako je kupio ono novo djubre... Zna sta je prava stvar
Pa ja mislim da je 400 uzeo samo cisto radi imidza i tradicije, a ove 200 su vrhunske, nema potrebe da ih menja![]()
Inace Gorane slika je frhunska, sto rece Lav za katalog
Jovan je napisao:Gligi je napisao:s215hdh je napisao:Bravo, majstore. Vidim ja da se on ne odvaja od serije 200 iako je kupio ono novo djubre... Zna sta je prava stvar
Pa ja mislim da je 400 uzeo samo cisto radi imidza i tradicije, a ove 200 su vrhunske, nema potrebe da ih menja![]()
Vozi ih zato sto je stipsaKantic sa serijom 400 karta 59 eura do Münchena, a Bakic 100eur. Al zato je Kantic svaki dan skoro pun
s215hdh je napisao:Jovan je napisao:Gligi je napisao:s215hdh je napisao:Bravo, majstore. Vidim ja da se on ne odvaja od serije 200 iako je kupio ono novo djubre... Zna sta je prava stvar
Vozi ih zato sto je stipsaKantic sa serijom 400 karta 59 eura do Münchena, a Bakic 100eur. Al zato je Kantic svaki dan skoro pun
Ne lupaj, bre, kakva stipsa, da je stipsa ne bi mu busevi bili tip top. Svaka nemacka firma moze da mu samo zavidi kako odrzava autobuse i u kakvom su stanju.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju