Logo

Neobus

Diskusije posvećene turističkim i visokoturističkim autobusima.

Postod Sloba » Uto Dec 08, 2009 9:16 am

arsenal je napisao:
Nibus-ja je napisao:kako bre krov da pukne :shock: , na kojim mestima je popustio :?:

Lijepo, to ti je Neobus ETERNAL QUALITY..... Zalosno! :twisted:

Ali zato Eternal (Universo i Terra) ima doživtnu garanciju na karoseriju. :wink:
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Sponzor

Postod arsenal » Uto Dec 08, 2009 12:01 pm

m6710b je napisao:a jel plastican krov ili??? sigurno je bio sa fabrickom manom..............

Ma kojom crnom manom?! Alo ljudi, ovi prodaju autobus pod nazivom Eternal (vjecni) jer je navodno sav napravljen od prohroma i to izuzetno kvalitetno da potraje nekoliko desetina godina, a ovamo mu pukne krov poslije nepune dvije godine ekploatacije. Sramota!!!!! Da se to desilo bilo gdje na Zapadu, neobus bi placao tolike penale da bi mogao slobodno da stavi kljuc u bravu!
arsenal
Član

Pridružio se: Pon Avg 04, 2008 2:16 pm

Postod s215hdh » Uto Dec 08, 2009 12:08 pm

Na ikarbusu je pukla cela sasija :) Koja mislim da je bila MAN. Pa sta? desi se, zato postoje garancije. Desava se svasta i na zapadnim proizvodima pa opet niko ne stavlja kljuc u bravu. Jel su kolege iz HR pisale da su Citarima na CNG menjani motori vec na 20 000 km??? I gde je tu onda kvalitet opet. 20 000 kilometara, to je sramota.... Pa niko nije stavio kljuc u bravu.

Ne branim ovakve propuste, ali desava se svima...
s215hdh
Profesionalni vozač

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 5:47 pm

Postod Iosis » Uto Dec 08, 2009 2:34 pm

Ko radi taj i grješi.
Toliko laži oko jedne mačke...
Ako si vozač, uvjek si kriv, bez obzira na pravila...
Iosis
Član

Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 2:37 pm

Postod Stefan Bgd » Uto Dec 08, 2009 4:45 pm

s215hdh je napisao:Na ikarbusu je pukla cela sasija :) Koja mislim da je bila MAN. Pa sta? desi se, zato postoje garancije. Desava se svasta i na zapadnim proizvodima pa opet niko ne stavlja kljuc u bravu. Jel su kolege iz HR pisale da su Citarima na CNG menjani motori vec na 20 000 km??? I gde je tu onda kvalitet opet. 20 000 kilometara, to je sramota.... Pa niko nije stavio kljuc u bravu.

To za Ikarbus je izmišljena priča,ima li neko neki dokaz?Ti si Dule čini mi se i pričao da se ik-415 prepolovio...Uz dužno poštovanje,ali ne znam otkud ti samo te bahanalije. :roll: :shock: :lol:
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod profa_chb » Uto Dec 08, 2009 5:02 pm

mali OT, ali otkad je ikarbus na MAN šasiji? :roll:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod djole » Uto Dec 08, 2009 5:25 pm

Stefan Bgd je napisao:
s215hdh je napisao:Na ikarbusu je pukla cela sasija :) Koja mislim da je bila MAN. Pa sta? desi se, zato postoje garancije. Desava se svasta i na zapadnim proizvodima pa opet niko ne stavlja kljuc u bravu. Jel su kolege iz HR pisale da su Citarima na CNG menjani motori vec na 20 000 km??? I gde je tu onda kvalitet opet. 20 000 kilometara, to je sramota.... Pa niko nije stavio kljuc u bravu.

To za Ikarbus je izmišljena priča,ima li neko neki dokaz?Ti si Dule čini mi se i pričao da se ik-415 prepolovio...Uz dužno poštovanje,ali ne znam otkud ti samo te bahanalije. :roll: :shock: :lol:

ja sam cuo da je taj Lastin ik imao problema sa motorom, sasiji nista nije falilo
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
djole
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Postod crobus » Uto Dec 08, 2009 6:11 pm

Da bude još tragičnije, na običnim diesel Citarima su mjenjani motori već na 20 000km.
crobus
Član

Pridružio se: Sre Jul 16, 2008 7:31 pm

Postod profa_chb » Uto Dec 08, 2009 6:56 pm

crobus je napisao:

Da bude još tragičnije, na običnim diesel Citarima su mjenjani motori već na 20 000km.

ispade Ikarbusova N serija kvalitetnija od Citara?

No, od čega je puko krov na neobusu? jel fabrička greška ili je neko oštećenje?
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod s215hdh » Uto Dec 08, 2009 7:30 pm

Stefan Bgd je napisao:

Nisam rekao da se prepolovio nego da mu je pukla sasija, kako sam i ja licno cuo...
s215hdh
Profesionalni vozač

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 5:47 pm

Postod ferdinand » Uto Dec 08, 2009 8:36 pm

ljudi, ne raspravljajte se oko gluposti, stvari se danas jednostavno ne prave da traju, jer to ubija trziste. i kod nas u hitnoj su radjeni motori na dva nova peugeot boxera, koji su presli po dvadesetak hiljada, a na citroen jumperu se na 40000km raspao menjac, toliko o kvalitetu :roll:
Korisnikov avatar
ferdinand
Član

Pridružio se: Sub Feb 16, 2008 4:26 pm

Postod zeka » Uto Dec 08, 2009 9:16 pm

Управо тако, све је постало конфекција.
На две службене Тојоте Авенсис су се мотори распали на 50 000 а на трећој је звекнула летва волана. Сви су били под гаранцијом и све је оправљено за Џ.
Колико је само Аудија и Мечки повучено због фабричке гречке.
zeka
Član

Pridružio se: Pon Feb 25, 2008 1:40 am

Postod kuba » Uto Dec 08, 2009 9:37 pm

zeka je napisao:Управо тако, све је постало конфекција.
На две службене Тојоте Авенсис су се мотори распали на 50 000 а на трећој је звекнула летва волана. Сви су били под гаранцијом и све је оправљено за Џ.

Zamolio bih uvazenog kolegu "zeka" da piše na latinici, jer mnogo vaših-naših kolega iz Hrvatske ne zna ćirilicu. Ja donekle znam pa sam razumio što si napisao ali... :wink:
Lika i Udbina u srcu!
Korisnikov avatar
kuba
Član

Pridružio se: Pon Mar 16, 2009 1:38 pm

Postod Nibus-ja » Sre Dec 09, 2009 9:02 am

profa_chb je napisao:mali OT, ali otkad je ikarbus na MAN šasiji? :roll:

radjen je ik-401 na MAN sasiji, tako sam cuo, ali ne svi :wink:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod petar » Sub Dec 12, 2009 1:00 pm

kuba je napisao:
zeka je napisao:Управо тако, све је постало конфекција.

Zamolio bih uvazenog kolegu "zeka" da piše na latinici, jer mnogo vaših-naših kolega iz Hrvatske ne zna ćirilicu. Ja donekle znam pa sam razumio što si napisao ali... :wink:

molio bih da mi neko od administratora objasnio zasto i zbog cega je obrisao moj komentar na odgovor KUBE?
Korisnikov avatar
petar
Član

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 6:31 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Turisticki, Visokoturisticki