arsenal je napisao:Nibus-ja je napisao:kako bre krov da pukne, na kojim mestima je popustio
Lijepo, to ti je Neobus ETERNAL QUALITY..... Zalosno!
Ali zato Eternal (Universo i Terra) ima doživtnu garanciju na karoseriju.
arsenal je napisao:Nibus-ja je napisao:kako bre krov da pukne, na kojim mestima je popustio
Lijepo, to ti je Neobus ETERNAL QUALITY..... Zalosno!

m6710b je napisao:a jel plastican krov ili??? sigurno je bio sa fabrickom manom..............
s215hdh je napisao:Na ikarbusu je pukla cela sasijaKoja mislim da je bila MAN. Pa sta? desi se, zato postoje garancije. Desava se svasta i na zapadnim proizvodima pa opet niko ne stavlja kljuc u bravu. Jel su kolege iz HR pisale da su Citarima na CNG menjani motori vec na 20 000 km??? I gde je tu onda kvalitet opet. 20 000 kilometara, to je sramota.... Pa niko nije stavio kljuc u bravu.
Ne branim ovakve propuste, ali desava se svima...

Stefan Bgd je napisao:s215hdh je napisao:Na ikarbusu je pukla cela sasijaKoja mislim da je bila MAN. Pa sta? desi se, zato postoje garancije. Desava se svasta i na zapadnim proizvodima pa opet niko ne stavlja kljuc u bravu. Jel su kolege iz HR pisale da su Citarima na CNG menjani motori vec na 20 000 km??? I gde je tu onda kvalitet opet. 20 000 kilometara, to je sramota.... Pa niko nije stavio kljuc u bravu.
To za Ikarbus je izmišljena priča,ima li neko neki dokaz?Ti si Dule čini mi se i pričao da se ik-415 prepolovio...Uz dužno poštovanje,ali ne znam otkud ti samo te bahanalije.![]()
![]()
s215hdh je napisao:Na ikarbusu je pukla cela sasijaKoja mislim da je bila MAN. Pa sta? desi se, zato postoje garancije. Desava se svasta i na zapadnim proizvodima pa opet niko ne stavlja kljuc u bravu. Jel su kolege iz HR pisale da su Citarima na CNG menjani motori vec na 20 000 km??? I gde je tu onda kvalitet opet. 20 000 kilometara, to je sramota.... Pa niko nije stavio kljuc u bravu.
crobus je napisao:s215hdh je napisao:Na ikarbusu je pukla cela sasijaKoja mislim da je bila MAN. Pa sta? desi se, zato postoje garancije. Desava se svasta i na zapadnim proizvodima pa opet niko ne stavlja kljuc u bravu. Jel su kolege iz HR pisale da su Citarima na CNG menjani motori vec na 20 000 km??? I gde je tu onda kvalitet opet. 20 000 kilometara, to je sramota.... Pa niko nije stavio kljuc u bravu.
Da bude još tragičnije, na običnim diesel Citarima su mjenjani motori već na 20 000km.
Stefan Bgd je napisao:s215hdh je napisao:Na ikarbusu je pukla cela sasijaKoja mislim da je bila MAN. Pa sta? desi se, zato postoje garancije. Desava se svasta i na zapadnim proizvodima pa opet niko ne stavlja kljuc u bravu. Jel su kolege iz HR pisale da su Citarima na CNG menjani motori vec na 20 000 km??? I gde je tu onda kvalitet opet. 20 000 kilometara, to je sramota.... Pa niko nije stavio kljuc u bravu.
To za Ikarbus je izmišljena priča,ima li neko neki dokaz?Ti si Dule čini mi se i pričao da se ik-415 prepolovio...Uz dužno poštovanje,ali ne znam otkud ti samo te bahanalije.![]()
![]()

zeka je napisao:Управо тако, све је постало конфекција.
На две службене Тојоте Авенсис су се мотори распали на 50 000 а на трећој је звекнула летва волана. Сви су били под гаранцијом и све је оправљено за Џ.
Колико је само Аудија и Мечки повучено због фабричке гречке.

kuba je napisao:zeka je napisao:Управо тако, све је постало конфекција.
На две службене Тојоте Авенсис су се мотори распали на 50 000 а на трећој је звекнула летва волана. Сви су били под гаранцијом и све је оправљено за Џ.
Колико је само Аудија и Мечки повучено због фабричке гречке.
Zamolio bih uvazenog kolegu "zeka" da piše na latinici, jer mnogo vaših-naših kolega iz Hrvatske ne zna ćirilicu. Ja donekle znam pa sam razumio što si napisao ali...
Povratak na Turisticki, Visokoturisticki
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju