Logo

Niš-ekspres, Niš (1)

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod Sashco » Sre Dec 23, 2009 10:05 pm

Aleks_BGD je napisao:Jos jedan Sanos iz Nis Ekspres folte GB 239

239 nije Sanos, to je jedan od nibusa pravljenih '97 god.
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Sponzor

Postod NebojsaNis » Sre Dec 23, 2009 11:19 pm

Nibus-ja je napisao:
NebojsaNis je napisao:
Nenad_KM je napisao:
Aleks_BGD je napisao:Nibus 350,GB # 347 Soko Banja-Beograd

Image

pre bi reko da je 437, 347 su lokali ako se ne varam...

da 437 je ovaj, a takvi su i 438,439,440

i 450 :wink:

Da i ako se ne varam 393,394 i 395 koji sam ja pre vozio.
NebojsaNis
Član

Pridružio se: Sre Dec 23, 2009 1:11 am

Postod Aleks_BGD » Čet Dec 24, 2009 12:04 am

GB 569,Soko Banja-Novi Sad
Image

Image
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod NebojsaNis » Čet Dec 24, 2009 1:03 am

Aleks_BGD je napisao:GB 569,Soko Banja-Novi Sad

Ovaj je sasvim pristojan, samo steta sto sliku kvare ova losa nepostojeca vozaceva vrata, ali ok nase je nase.
NebojsaNis
Član

Postod Aleks_BGD » Čet Dec 24, 2009 1:11 am

NebojsaNis je napisao:

Ovaj je sasvim pristojan, samo steta sto sliku kvare ova losa nepostojeca vozaceva vrata, ali ok nase je nase.

Tacnije tu su vrata bila,ali su ih pametnjakovici zatvorili.I one bunkere nisu upasovali kako treba....kao da ih neko jurio.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod NebojsaNis » Čet Dec 24, 2009 1:16 am

Aleks_BGD je napisao:
NebojsaNis je napisao:

Tacnije tu su vrata bila,ali su ih pametnjakovici zatvorili.I one bunkere nisu upasovali kako treba....kao da ih neko jurio.

Ne brate, nisu tu ni bila vrata, sva novija kola kao sto je 571, 469 i ti su tako i pravljeni bez vozacevih vrata nego ih je mrzelo da modifikuju malo, da potrose jos malo stakla.
NebojsaNis
Član

Postod Aleks_BGD » Čet Dec 24, 2009 1:19 am

NebojsaNis je napisao:
Aleks_BGD je napisao:
NebojsaNis je napisao:

Ne brate, nisu tu ni bila vrata, sva novija kola kao sto je 571, 469 i ti su tako i pravljeni bez vozacevih vrata nego ih je mrzelo da modifikuju malo, da potrose jos malo stakla.

E kakav je to majstor koga mrzi da zavrsi svoj posao kako treba?. :roll:
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod NebojsaNis » Čet Dec 24, 2009 1:27 am

Aleks_BGD je napisao:
NebojsaNis je napisao:
Aleks_BGD je napisao:
NebojsaNis je napisao:

E kakav je to majstor koga mrzi da zavrsi svoj posao kako treba?. :roll:

Mozda je zafalilo stakla pa je moralo nekako da se snadje ali ne znam to, a kad su ta vrata zatvorena prepoznajes po tome sto ima u dnu mali boks.
NebojsaNis
Član

Postod NebojsaNis » Čet Dec 24, 2009 2:07 am

Image

Image

Evo koja slika gb 526, ali su slike malo losijeg kvaliteta, ja se izvinjavam.
NebojsaNis
Član

Postod Nibus-ja » Čet Dec 24, 2009 5:36 pm

DraganNish je napisao:
Nibus-ja je napisao:
DraganNish je napisao:Ja se izvinjavam na kvalitetu ali autobus je jedan od retkih tamo :)

ovaj je definitivno neuhvatljiv da se vidi, NE GASE GA,NON-STOP u POKRETU,jel si video liniju gde vozi :?:

Takvog cesto pustaju do Bele Palanke,eventualno ide do Pirota....zbog loseg puta sumnjam da ga pustaju bez preke potrebe do Babusnice...

Do babusnice je put skockan jos pre par godina,naravno pricam preko Bele Palanke,kao pista je :wink:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod DraganNish » Čet Dec 24, 2009 6:53 pm

Nibus-ja je napisao:
DraganNish je napisao:
Nibus-ja je napisao:
DraganNish je napisao:Ja se izvinjavam na kvalitetu ali autobus je jedan od retkih tamo :)

ovaj je definitivno neuhvatljiv da se vidi, NE GASE GA,NON-STOP u POKRETU,jel si video liniju gde vozi :?:

Takvog cesto pustaju do Bele Palanke,eventualno ide do Pirota....zbog loseg puta sumnjam da ga pustaju bez preke potrebe do Babusnice...

Do babusnice je put skockan jos pre par godina,naravno pricam preko Bele Palanke,kao pista je :wink:

Ja pricam za onaj preko Gadzinog Hana...svi vozaci putnickih automobila kazu da je ono put samo za idealne uslove...za sneg,kisu i ostale stvari je budi bog sa nama...ko je isao ranije preko Ploca ili makar do Jelasnice shvatice o cemu se radi i kakvi su putevi bili....za testiranje amortizera dusu dalo....
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Pridružio se: Sub Apr 19, 2008 9:53 pm

Postod Aleks_BGD » Čet Dec 24, 2009 11:39 pm

Nibus 300.22 GB ,GB 367
Image
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod NebojsaNis » Pet Dec 25, 2009 2:29 am

Mickey je napisao:
shakal je napisao:Danas su me nislije bas neprijatno iznenadile! Stize bus u kg na liniji zvornik nis mislim i decku poslao neko izvod iz maticne knjige po autobusu! decko daje vozacu 100 din da popiju kafu, kad poce vozac da se dere na njega, sta ti mislis da cu ja ovo da ti donosim za 100 din (1 papir)...

ja sam poslao kolegenici indeks do cacka, ona dala vozacu 300 dinara a ovaj se mrstio!cuo sam da su nislije malo nezgodni po tom pitanju.

Pa nismo bas samo mi Nislije takvi, tu su i Jedinstvo i jos neki prevoznici, Inace cena za posiljke je u zavisnosti odakle dokle, pa moze biti za neki dokument 100-200 din. a za paket moze i po ceni karte, nema bas nekih pravila oko toga ali obavezno je da se stavi nalepnica za posiljku, jer kontrola kad naidje sve trazi da pogleda...
NebojsaNis
Član

Postod Nibus-ja » Pet Dec 25, 2009 7:19 pm

DraganNish je napisao:
Nibus-ja je napisao:
DraganNish je napisao:
Nibus-ja je napisao:

Ja pricam za onaj preko Gadzinog Hana...svi vozaci putnickih automobila kazu da je ono put samo za idealne uslove...za sneg,kisu i ostale stvari je budi bog sa nama...ko je isao ranije preko Ploca ili makar do Jelasnice shvatice o cemu se radi i kakvi su putevi bili....za testiranje amortizera dusu dalo....

Sto se kaze PUT PREKO ZAPLANJA :shock: ,a onda je ok. A put za jelasnicu i PLOCU do CRVENE REKE ma daj bre ni u ludilu vise tamo,SICEVO-ZAKON, mada moze da posluzi u nekim NOCNIM VOZNJAMA kad pokazujes PRIRODU neznijem POLU :wink: i tako :oops:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Aleks_BGD » Pet Dec 25, 2009 11:10 pm

GB 585
Image
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije