PEX je napisao:Letka nije zanimljiva, ali je zanimljiva Aleksova slika Setre s 417 hdh na njoj, ne znam samo gde je nadjoše
Aleks_BGD je napisao:Heheheh...nemogu da verujem.Znaci stigla do Makedonije...E bas mi je drago...Mogli su da traze original,rado bi im poslao.
PEX je napisao:Aleks_BGD je napisao:Heheheh...nemogu da verujem.Znaci stigla do Makedonije...E bas mi je drago...Mogli su da traze original,rado bi im poslao.
Ja msm da su slike ove Setre kod autokomande, jedne od tvojih najboljih fotografija.
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()

Aleks_BGD je napisao:PEX je napisao:Letka nije zanimljiva, ali je zanimljiva Aleksova slika Setre s 417 hdh na njoj, ne znam samo gde je nadjoše
Heheheh...nemogu da verujem.Znaci stigla do Makedonije...E bas mi je drago...Mogli su da traze original,rado bi im poslao.Ako se nevaram skinuli su je ovde kod nas na Forumu ili kod Nese na busevi.com ili kod Marcela,.Ocigledno da se forum uveliko prati...

sasa-74 je napisao:čuo sam da onako Miloš vozi kroz grad
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju