Aleks_BGD je napisao:Neverujem da su u Europa Busu.Europine su svetlo plave boje.A u Putniku su bile sive.
Ja msm da "Europa" ima jednu plavu i jednu sivu
Aleks_BGD je napisao:Neverujem da su u Europa Busu.Europine su svetlo plave boje.A u Putniku su bile sive.
s215hdh je napisao:Aleks_BGD je napisao:Beograd-Lapovo-Leskovac..Za ovu Scaniu imam samo reci pohvale.Putovao sam sa njom jedno 3-4 puta i to u skorije vreme.Udobna i tiha,unutra cisto i uredno.I sto je najbolje prostora za noge kolko hoces....prosto da ne poverujes koliki je razmak izmedju sedista..
Verovatno imas samo 48 sedista kao sto je i Lukiceva imala pa je zato razmak dovoljan!
Nibus-ja je napisao:ik404 je napisao:Mislim da je ovo prvi Irizar PB u Srbiji!
A kad su Vranjanci(Gbr192)uzeli svog
ik404 je napisao:Ovaj beli Kanis-ov je prvi kog sam vidjao kod nas, imaju ga bas odavno...
#192 Jedinstva je bio sluzbeni autobus na prvenstvu sveta u fudbalu 2006 u Nemackoj, koji je prevozio neku reprezentaciju ili navijace, ne znam.
U svakom slucaju, stigao pre nego sto je Kavim preuzeo firmu, koja je i inace vec bila privatizovana jer ju je otkupio konzorcijum radnika prethodno! Da stanemo sa OT!
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Bing [Bot] i 80 gostiju