milos265 je napisao:U nedelju je kolega jedan iz gsp-a, imao problem posto su mu putnici uneli dva eksponata sa pijace u Bolecu! Morao je da riba platformu na Conectu, stvarno, ljudska glupost nema granice! Uneti prase u bus, to je previse!
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
profa_chb je napisao:a propo te priče za konja i bunker, kad me je dule vodio na južnu stanicu u beču, u bunkeru feniksove 415ice sam video VEŠ MAŠINU, TELEVIZOR i još mnogo đakonija, ali sve to van kutija![]()
![]()
PEX je napisao:profa_chb je napisao:a propo te priče za konja i bunker, kad me je dule vodio na južnu stanicu u beču, u bunkeru feniksove 415ice sam video VEŠ MAŠINU, TELEVIZOR i još mnogo đakonija, ali sve to van kutija![]()
![]()
U Parizu, kad kreće Fudeksov bus za Srbiju, stoje naši ljudi gastabajteri, i besplatno daju: TV, frizider, zamrzivač, mikrotalasnu, šporet, itd... Ako nekom vozaču treba nesto od toga, on samo spakuje u bunker, ali ne znam kako na granici to prenose. Meni kad je ćale pricao, ja nisam mogao da verujem
Povratak na Autobusi generalno
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju