PEX je napisao:PEX je napisao:Nibus-ja je napisao:Znaci tvoja mora da bude poslednja

Uopste nisam mislio na automat za kafu i wc. U te autobuse za Medjunarodne linije nisam ulazio i nemogu da pricam o onome sto nisam video,ali mogu da ti kazem da lepsi automati za kafu postoje u NIBUS-u 350 jer sam pre par godina s njim isao do SVRLJIGA pa sam video,izvoli nadji sliku a ja cu da potvrdim pa cemo onda da raspravimo,ali opet ti kazem mene ti automati ne interesuju

Pa ja sam našao sliku i postavio sam je u prethodnom postu, a ti ako hoces da branis čast Nibusa, ti nadji sliku lepšeg automata i razuveri me.
Dobro, ajde da ne bude da sam se zakačio za taj automat, jel mozes mozda da mi nadjes sliku neke lepše instrument table, ili lepših sedista, ili mozda lepšeg dizajna samog autobusa, ili "maznutih" štopaljki od Isuzu-a, ili pokusaj kopiranja Scanie Century, ili mozda čvršćeg vozila (pošto svi znamo kako se raspao zadnji kraj čuvenog Nibusa 400 u sudaru koji se letos dogodio, kada je jedan Nibus udario u drugi)...
Prvo vec sam ti rekao da me unutrasnjost autobusa ne zanima(AUTOMATI,SEDISTA INSTRUMENT TABLE,....,meni je najbitnije da je ispravno i da je cisto pa neka bude kakvo hoce,da se ne lazemo ali i neki vozaci nisu zasluzili bolje),ali polako docice i te slike na red,neko ce vec da ih uslika.
Drugo,za stopaljke"ISUZU "sam i ranije napisao da mi se ne svidjaju i napisao sam da se JA PITAM u NIBUS bi se ugradjivale PRVE STOPALJKE sa NIBUSA 400,a kasnije i sa NIBUS-a 350, mada bi mozda stavio i one cetvrtaste sa gradskih cini mi se Gbr16 i drugi...
Trece, sto se tice sudara jel ti znas sve detalje sa uvidjaja,JEL TI UOPSTE ZNAS KAKO JE SE TO DOGODILO (AKO ZNAS KAKO SE DOGODILO NAPISI), PA SEBI DAJES TU SLOBODU DA OCENJUJES NESTO

Sta si TI OCEKIVAO DA CE DA SE DESI DA SE ODBIJU JEDAN OD DRUGOG KAO KLIKERI,ILI DA SE SAMO POLJUBE
I SETRA ex-VOJVODINE u MADJARSKOJ je izgubila KROV jer je isecena i to pri mnogo manjoj brzini,NESTO SE NE SECAM DA JE SRUSILA(OBORILA)ZNAK od svoje CVRSTINE

Nemozes,izvini to tako da poredis

To su ne predvidjene situacije