Bila je to nedelja, 7.3.2010, probudio sam se, i predosetio da će mi se nešto lepo desiti tog dana.. Malo kasnije, ćale se vraća iz fudeks-ove garaze, i kaže mi idem za Vićencu veceras

I tako, odlučio i ja da krenem, jer do sada nikad u Vićenci nisam bio...
Sa BAS-a, peron 38 smo krenuli u 19:30h, prva pauzica je bila posle granice na ulazu u Hrvatsku, usput su bili filmovi, muzika, osveženje, čokoladice, kafe kako za mene tako i za ostale putnike, samo što sam ja bio stjuard u autobusu umesto ćaleta i njegovog kolege... Lepo smo putovali kroz Hrvatsku, putevi odlicni, kada smo prolazili pokraj Slavonskog Broda, pokazao mi ćale odakle ga je nešto pre nove godine slikao naš član foruma Mate

I tako, stigosmo na Slovensku granici, pošto od Slovenaca kreće EU, tu je bila velika kontrola, kao po običaju.. Jednu ženu i jednog muskarca su vratili sa granice, jer kao zena nije imala dovoljno novaca da udje u EU, a za ovog coveka ne znam tačan razlog. Kada smo prosli granicu, ja sam brže bolje pobegao u krevet, da ga ćale ne bi zauzeo

Posto na Setri nije fabricki krevet, bilo je prilicno hladno u njemu, ali ja sam se lepo ususkao, tako da sam manje-više lepo spavao uz poneke trzajeve

Inače granicu smo prešli nesto posle 02.00h, i ja sam se probudio ujutru u Vićenci nešto posle 8h, naspavan
Dan je bio odlican za šetnju kroz lepe ulice, parkove, trgove Vićence...
Tako da sam ja dosta vremena šetao i razgledao ovaj prelepi grad.. Inače imali smo 9h slobodnog vremena...
Toliko za ovaj obilan uvod
Zatim ću prestaviti SETRU, pa onda sve ostalo.