randjelovic66 je napisao:Hteo sam da ga slika sa'staren ali mi je pobegaoVozio je nenormalno brzo,a bilo mu je zeleno kod rampe...Paaaa,sta sad
![]()
Nibus-ja je napisao:randjelovic66 je napisao:Hteo sam da ga slika sa'staren ali mi je pobegaoVozio je nenormalno brzo,a bilo mu je zeleno kod rampe...Paaaa,sta sad
![]()
Ma opusteno bre sto kazu beogradjani naletece ce on ponovo u TVOJU zamku

randjelovic66 je napisao:Nibus-ja je napisao:randjelovic66 je napisao:Hteo sam da ga slika sa'staren ali mi je pobegaoVozio je nenormalno brzo,a bilo mu je zeleno kod rampe...Paaaa,sta sad
![]()
Da znas da je takoMada ga ja prvi put vidim,a i sav je u stanju raspadanja,nikakav nije.Bas im ne lezi sto su stavili ovu liniju za njega tj.sto su poslali njega na ovu liniju.Pre su slali nekog Ikarbusa,pa jedno vreme Scaniu,pa sad dodjeosmo do ovog nikakvog TAM-a.Pa sta je to sa ovim prevoznicima,svi poceli za Nis da salju neke lose buseve.Jedino Lasta,Kanis i mozda Simplon ostalo na svome,tj. salju dobre buseve.
A i vidi se koliko su neodgovorni,vidi se na slici tabla Sl.voznja![]()
![]()
zaboravili da je sklone
![]()
![]()
randjelovic66 je napisao:Nibus-ja je napisao:randjelovic66 je napisao:Hteo sam da ga slika sa'staren ali mi je pobegaoVozio je nenormalno brzo,a bilo mu je zeleno kod rampe...Paaaa,sta sad
![]()
Da znas da je takoMada ga ja prvi put vidim,a i sav je u stanju raspadanja,nikakav nije.Bas im ne lezi sto su stavili ovu liniju za njega tj.sto su poslali njega na ovu liniju.Pre su slali nekog Ikarbusa,pa jedno vreme Scaniu,pa sad dodjeosmo do ovog nikakvog TAM-a.Pa sta je to sa ovim prevoznicima,svi poceli za Nis da salju neke lose buseve.Jedino Lasta,Kanis i mozda Simplon ostalo na svome,tj. salju dobre buseve.
A i vidi se koliko su neodgovorni,vidi se na slici tabla Sl.voznja![]()
![]()
zaboravili da je sklone
![]()
![]()

Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost