uhvatio sam ga u utorak kod pravnog

Evo ovako, vozim u firmi PRESTO i to vec punih pet godina. Sve ovo sto si ti naveo je NAZALOST TACNO!!! Ja o tome ovde nisam pisao jer mi je tesko da objasnjavam sta se tacno desilo jer dosta ljudi ovde velica i Ikarbus i ceo sistem prevoza u Beogradu a ja pravo da ti kazem nemam volje za raspravom. Malverzacija na tenderu je bilo i to sam na svojoj kozi osetio jer sam 6 meseci zbog toga bio bez posla. Liazi su favorizovani i neko je pokupio lovu, te price koje si pomenuo smo svi culi a sta je istina, ko to moze znati? Sto se tice Cobri i MAZ-ova oni su na tesku mucku prosli tehnicke preglede pa si imao smesnu situaciju da su na Cobre stavljane niskoprofilne gume da bi visina poda bila u trazenim granicama a da su skidani i kederi oko vrata da bi se povecala sirina ulaza. Za MAZ sam cuo da je imao velike probleme sa silom kocenja na valjcima!!! A problemi sa Ikarbusom su katastrofalni ali sta da se radi, politika je umesala prste, neko maznuo lovu a nama je ostalo da mucimo mukuavramovicsasa je napisao:Reci mi Miloše kod kog prevoznika voziš? imao sam prilike da čujem da
mnogi Privatnici imaju problem sa Ikarbusom.
Ne znam samo zašto se bakću svi sa tim autobusima kad je rešenje u promeni proizvođača,tako je rešio Domiko Prevoz nakon ne uspelih reklamacija na IK-107,odgovorio je novim IVECO DAILY.
Nego Ikarbus je tesno povezan sa Gradskom vladom,GSP-om svašta tu
ima što mi neznamo jer ko bi normalan kupovao vozila koji će upropastiti
prevoznika.
Pitaj slobodno svog Gazdu čuo sam priče da je jedan od uslova dobijanja
linija za Privatne prevoznike bio upravo kupovina iz Ikarbusa ili eventualno LIAZ-a negde sam pročitao da je Dinara zastupnik LIAZ-a za
Srbiju bio u vezi sa pokojnim Bogdanovićem nisu ova vozila slučajno došla
kod nas mislim sada se svašta priča.
Beograd je pogrešio što nije nastavio tradiciju sa vozilima MAN i Mercedes
kao što je Novi Sad uradio sa VOLVO autobusima.

Nisam ja nista lose time mislio. Ti kao i svi imas pravo na svoje misljenje a ja necu da uticem na tebe da ga menjas. Jednostavno pricamo, a siroti vozaci gsp-a su bili uglavnom dobro placeni za sve to sto su radili a mnogi od njih su lepe pare uzeli radeci kod privatnika dok se gsp raspadao. Sad im je firma zivnula, uvukli se u odela i kravate pa pljuju po privatnicima a dok su lovu uzimali lepo im je bilo. Vozili su pojedini privatnici krseve ali su to manji krsevi bili od mnogih koje gsp i danas vozi...Stefan Bgd je napisao:Znam na koga si tacno mislio kada si rekao da "neko" favorizuje gradski prevoz u Beogradu i Ikarbus...Izvini,ali navedi mi sto nas gradski prevoz lose funkcionise?Vozila k'o vozila,znaci u svakom slucaju bolja nego 90-ih,linija ima puno...Sad,kada si ti ovo napisao ispada da nijedan autobus ne odgovara za gradski saobracaj u Beogradu,a ustvari sta im fali?
Da ne idemo dalje u O.T.,samo mogu ovo reci:mi treba da budemo prezadovoljni nasim gradskim prevozom,odnosno onime cime se vozimo i kako se vozimo.Setite se samo onih vremena kada su privatni prevoznici harali Beogradom,vozili nas u svakakvim krsevima,a upravo vozaci GSP-a Beograd su bili najvise osteceni jer su bili pod stalnim pretnjama i pritiskom.
Bilo i ne ponovilo se!
Stefan Bgd je napisao:Znam na koga si tacno mislio kada si rekao da "neko" favorizuje gradski prevoz u Beogradu i Ikarbus...Izvini,ali navedi mi sto nas gradski prevoz lose funkcionise?Vozila k'o vozila,znaci u svakom slucaju bolja nego 90-ih,linija ima puno...Sad,kada si ti ovo napisao ispada da nijedan autobus ne odgovara za gradski saobracaj u Beogradu,a ustvari sta im fali?
Da ne idemo dalje u O.T.,samo mogu ovo reci:mi treba da budemo prezadovoljni nasim gradskim prevozom,odnosno onime cime se vozimo i kako se vozimo.Setite se samo onih vremena kada su privatni prevoznici harali Beogradom,vozili nas u svakakvim krsevima,a upravo vozaci GSP-a Beograd su bili najvise osteceni jer su bili pod stalnim pretnjama i pritiskom.
Bilo i ne ponovilo se!

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju