Nibus-ja je napisao:MILE je napisao:Koriste mobilni u vožnji UŽAS![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nisu oni jedini
shakal je napisao:Nibus-ja je napisao:MILE je napisao:Koriste mobilni u vožnji UŽAS![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nisu oni jedini
Naravno da nisu, moravci ne gase telefone, umrezeni su i pricaju za dzabe! nekad i vise od pola sata! lakat drzi na volanu i u toj ruci tel, a drugom salta! tako rade skoro svi... to me ne iritira toliko, koliko me nervira kad u lasti, desilo mi se desetak puta, u toku voznje se vozaci menjaju! ide bus, vozac ustaje samo drzi volan jednom rukom, drugi se provalaci iza njega i seda, to je toliko nebezbedno da je to strasno! sta ga kosta da stane pored puta na 15 sekundi i da se zamene ko ljudi!
DraganNish je napisao:shakal je napisao:Nibus-ja je napisao:MILE je napisao:Koriste mobilni u vožnji UŽAS![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nisu oni jedini
Naravno da nisu, moravci ne gase telefone, umrezeni su i pricaju za dzabe! nekad i vise od pola sata! lakat drzi na volanu i u toj ruci tel, a drugom salta! tako rade skoro svi... to me ne iritira toliko, koliko me nervira kad u lasti, desilo mi se desetak puta, u toku voznje se vozaci menjaju! ide bus, vozac ustaje samo drzi volan jednom rukom, drugi se provalaci iza njega i seda, to je toliko nebezbedno da je to strasno! sta ga kosta da stane pored puta na 15 sekundi i da se zamene ko ljudi!
Video si da drzi jednom rukom volan?Ja sam video da u onoj traci koja je normalna za saobracaj,znaci nije zaustavna traka,vozac iz Ayatsa lagano iskace i posle 5-10 sekudni seda drugi vozac...a brzina nije bila ispod 30km/h...Pa ti vidi...
shakal je napisao:DraganNish je napisao:shakal je napisao:Nibus-ja je napisao:MILE je napisao:Koriste mobilni u vožnji UŽAS![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nisu oni jedini
Video si da drzi jednom rukom volan?Ja sam video da u onoj traci koja je normalna za saobracaj,znaci nije zaustavna traka,vozac iz Ayatsa lagano iskace i posle 5-10 sekudni seda drugi vozac...a brzina nije bila ispod 30km/h...Pa ti vidi...
da, ustane i jednom rukom pridrzava volan a ledjima je okrenut ka putu! i to su radili na putu gde ima dosta krivina! ako bi neko ne daj Boze izleteo na put, dete, biciklista, ne bi mogao da ga izbegne, smanje brzinu na 40tak ali ipak krece se bus...
a to sto rade na autoputu je druga prica, mogao je neko od pozadi da se zakuca u njih...
MILE je napisao:shakal je napisao:DraganNish je napisao:shakal je napisao:Nibus-ja je napisao:MILE je napisao:Koriste mobilni u vožnji UŽAS![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nisu oni jedini
da, ustane i jednom rukom pridrzava volan a ledjima je okrenut ka putu! i to su radili na putu gde ima dosta krivina! ako bi neko ne daj Boze izleteo na put, dete, biciklista, ne bi mogao da ga izbegne, smanje brzinu na 40tak ali ipak krece se bus...
a to sto rade na autoputu je druga prica, mogao je neko od pozadi da se zakuca u njih...
To nije betbedno ni na jednom putu ali se na žalost većina tako menja![]()
![]()
![]()
![]()

Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost