shakal je napisao:negas je napisao:Jer nemaju vishe dodatadk stern-jer vlasnik ove firme je onaj koji je stvorio stari AUTOPREVOZ-BIO DIREKTOR, tj dan-asnju MORAVU!
Primetio sam i ja da nemaju vise taj dodatak! Autoprevoz stern je nastao spajanjem autoprevoza (privatna firma bivseg direktora zlatnog autoprevoza VB, pretece morave) i firme stern, ali na svima sada pise samo autoprevoz! iz kog razloga je tako stvarno ne bih znao!
Danasnju Moravu je stvorio Ostoja, rasulo i raspad sistema na sve strane, a pre prodaje bila je to jedna od jacih firmi iz Srbije!
Mislish Ostoja Mortavu turs sadasnju, tj on je privatizovao AUTOPREVOZ VB, pa preimenovao je u njeno staro ime MORAVA, to je ime od osnivanja, citao sam negde njihovu istoriju, dakle prvo MOrava, pa Autoprevoz...a kada stari direktor-Autoprevoza pre privatiyacije, nije mogao da kupi firmu i neshto se s radnicima podzapao i strajkovali, terali ga i slicno..., kupio je neke buseve i krenuo da radi kao AUTOOPREVOZ Stern, kao shto kazes, jer nije mogao kao AUTOPREVOZ VB, jer je josh taj naziv bio u opticaju!
E onda je doshao tegeltija i kupio AUTOP VB na berzi pa preimenovao, pa ga radnici najurili, pa on sada da bi sacuvao trziste tj linije, preimenuje firmu u Moravu Turs, ali i stara radnicka da tako kazem ATP Morava, hoce da vozi na tim linijama (shto si nam i prvi rekao) i cirkus je krenuo...
Kad se ATP Morava stabilizuje da vrate naziv AUTOPREVOZ VB, ako kojim slucajem moze mada tesko zbog starog direktora koji izgleda ima firmu pod tim nazivom...***CENZURISANO*** cak i shablon isti za slova-natpis...ma da su slushali tog starog direktora, danas bi i dalje vozili dva travega, dva turizma...Gde im je onaj beli turizmo s plavim tackama, ko ga vozi...ja se vozih u njemu vb-kg, a ide vrh...
Ostoja je verovatno menjao ime da bi uspeo da zavara trag starim dugovima Autoprevoza VB, ima tu nekih fora, ekonomisti i spekulanti znaju kakose to radi...