Logo

Autoprevoz Stern, Vrnjačka Banja

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz centralne Srbije.

Postod sanos_a » Uto Jun 15, 2010 7:33 pm

Aleks_BGD je napisao:Ostao u kvaru kod Mladenovca

jeste ostao u kvar
Image
Image
Prof. Dr. Sanos Avtobusovski redoven profesor na univerzitetot AUTOBUSI.NET
sanos_a
Član

Pridružio se: Pet Feb 29, 2008 11:40 am

Sponzor

Postod Aleks_BGD » Uto Jun 15, 2010 7:58 pm

Mimoisli smo se u sekundi...Ovaj je izasao iz busa kad je Oktopod prosao..
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod Goran sk » Uto Jun 15, 2010 11:35 pm

E ovde je prosao kao metak :D

Image
Image
Korisnikov avatar
Goran sk
Član

Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 9:24 pm

Postod Nibus-ja » Pon Jun 21, 2010 9:50 pm

Koliko imaju NEOPLAN SPACELINER-a :?:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod shakal » Pon Jun 21, 2010 11:18 pm

ja mislim samo jednog!
Eh da je B-2 Spirit off Misuri stvarno pao u Spacvanske sume...
shakal
Član

Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 10:19 pm

Postod Nibus-ja » Uto Jun 22, 2010 11:32 am

shakal je napisao:ja mislim samo jednog!

Onda je promenio tablice ili je jedno vreme bio neregistrovan,ranije sa petocifrrenim brojevima sada sa 6-to cifrenim :wink:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod alexandargh » Pon Jul 12, 2010 12:29 am

Neoplan, ja mislim da je Jetliner. :roll:

Image
Korisnikov avatar
alexandargh
Član

Pridružio se: Uto Jun 08, 2010 11:36 pm

Postod negas » Uto Jul 13, 2010 2:57 am

Jer nemaju vishe dodatadk stern-jer vlasnik ove firme je onaj koji je stvorio stari AUTOPREVOZ-BIO DIREKTOR, tj dan-asnju MORAVU!
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod shakal » Uto Jul 13, 2010 10:59 am

negas je napisao:Jer nemaju vishe dodatadk stern-jer vlasnik ove firme je onaj koji je stvorio stari AUTOPREVOZ-BIO DIREKTOR, tj dan-asnju MORAVU!

Primetio sam i ja da nemaju vise taj dodatak! Autoprevoz stern je nastao spajanjem autoprevoza (privatna firma bivseg direktora zlatnog autoprevoza VB, pretece morave) i firme stern, ali na svima sada pise samo autoprevoz! iz kog razloga je tako stvarno ne bih znao!

Danasnju Moravu je stvorio Ostoja, rasulo i raspad sistema na sve strane, a pre prodaje bila je to jedna od jacih firmi iz Srbije!
shakal
Član

Postod negas » Sre Jul 14, 2010 3:42 am

shakal je napisao:
negas je napisao:Jer nemaju vishe dodatadk stern-jer vlasnik ove firme je onaj koji je stvorio stari AUTOPREVOZ-BIO DIREKTOR, tj dan-asnju MORAVU!

Primetio sam i ja da nemaju vise taj dodatak! Autoprevoz stern je nastao spajanjem autoprevoza (privatna firma bivseg direktora zlatnog autoprevoza VB, pretece morave) i firme stern, ali na svima sada pise samo autoprevoz! iz kog razloga je tako stvarno ne bih znao!

Danasnju Moravu je stvorio Ostoja, rasulo i raspad sistema na sve strane, a pre prodaje bila je to jedna od jacih firmi iz Srbije!

Mislish Ostoja Mortavu turs sadasnju, tj on je privatizovao AUTOPREVOZ VB, pa preimenovao je u njeno staro ime MORAVA, to je ime od osnivanja, citao sam negde njihovu istoriju, dakle prvo MOrava, pa Autoprevoz...a kada stari direktor-Autoprevoza pre privatiyacije, nije mogao da kupi firmu i neshto se s radnicima podzapao i strajkovali, terali ga i slicno..., kupio je neke buseve i krenuo da radi kao AUTOOPREVOZ Stern, kao shto kazes, jer nije mogao kao AUTOPREVOZ VB, jer je josh taj naziv bio u opticaju!

E onda je doshao tegeltija i kupio AUTOP VB na berzi pa preimenovao, pa ga radnici najurili, pa on sada da bi sacuvao trziste tj linije, preimenuje firmu u Moravu Turs, ali i stara radnicka da tako kazem ATP Morava, hoce da vozi na tim linijama (shto si nam i prvi rekao) i cirkus je krenuo...

Kad se ATP Morava stabilizuje da vrate naziv AUTOPREVOZ VB, ako kojim slucajem moze mada tesko zbog starog direktora koji izgleda ima firmu pod tim nazivom...***CENZURISANO*** cak i shablon isti za slova-natpis...ma da su slushali tog starog direktora, danas bi i dalje vozili dva travega, dva turizma...Gde im je onaj beli turizmo s plavim tackama, ko ga vozi...ja se vozih u njemu vb-kg, a ide vrh...

Ostoja je verovatno menjao ime da bi uspeo da zavara trag starim dugovima Autoprevoza VB, ima tu nekih fora, ekonomisti i spekulanti znaju kakose to radi...
negas

Postod Krle » Sre Jul 14, 2010 7:59 am

Ovo vise ni onaj sudija iz "Porodicnog blaga" ne moze da "rascivija" :!:
Krle
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 12:55 pm

Postod shakal » Sre Jul 14, 2010 11:23 am

Kad je dosao telgetija preimenovao je stari autoprevoz VB u ATP Morava Travel (uz dogovor sa bivsim direktorom ATP VB), i logo je bio detelina i iznad je pisalo travel travel! To je urardio zbog toga sto je pre kupovine ATPVB bio vlasnik (valjda je i sada) firme iz novog sada Travel Travel imali su one zute skylinere koji su posle vozili u moravai, ali ni njih sada nigde nema!? kasnije kad je firma pocela ozbiljnije da propada preimenovao je u Morava Turs i sediste firme je u kraljevu, ali su svi polasci i dalje iz vrnjacke banje!!! Poslednja promena je posle strajka kada nastaju 2 paralelne Morave, ostojina Morava turs i ATP Morava tzv strajkaci.

Sto se tice imena Autoprevoz VB koliko se ja razumem taj naziv je sada upisan u registar preduzeca na ime vlasnika sadasnjeg autoprevoza, tako da morava ne moze da vrati taj naziv jer ne moze biti 1 isto ime za 2 razlicita pravna lica na teritoriji jedne opstine!

za turisma ne znam gde je sada, vozac ozlema iz pazara mi je rekao da su pre oko pola god uzeli iz morave jednog turisma i pokajali se jer je bio mnogo propao, morao je odmah u tursku na reparaciju, ali mislim da je to bio sivi u pitanju, zaboravio sam sta mi je covek rekao.
shakal
Član

Postod negas » Sre Jul 14, 2010 4:23 pm

Ma da prdpostavljao sam za ime, nemoz dva ista...
negas

Postod Gligi » Sre Jul 14, 2010 4:59 pm

Malopre na tv-u u seriji "stizu dolari" sivi turizmo, ko ladja. . . bilo nekad :(
Gligi
Član

Pridružio se: Ned Okt 12, 2008 11:28 pm

Postod PEX » Sre Jul 14, 2010 5:17 pm

Evo ga
http://www.youtube.com/watch?v=McUaVCbX ... re=related
Nekadašnji veliki Autoprevoz :? Vorovatno je ovaj u Ozlemu, a mozda i onaj beli..
Poslednji put menjao PEX dana Sre Jul 14, 2010 5:17 pm, izmenjena samo jedanput
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije