od negas » Sub Avg 07, 2010 6:09 pm
Pozdrav ljudi...Shefe sve su to bili novi, 1023-1031 (463-471) nishta podizano...
...kako sam na odmoru malo sam naforumu, ali vishe naterenu! Juce sam u Negotinu video troosovinca 512cu,pokishi i pljusku, ma provali jezdi mocno,a gume isparavaju pa kulja dim-magla! Relacija Kladovo-Nis,a pre toga je ishao N.Novi-Kladovo!
N300 iz Nis-a,vozi kao sho Vam je sajko preneo, radnike IHP-a,sve je u originalu, samo koliko primetih prozori koji se otvaraju kao da su oni s kederima-dakle menjani, ali se skoro ne primecuje jer su okolo ofarbali mat crnom bojom!
Za novi najbus 493 i natpis!
Po meni, natpis katastrofa-ako su vec hteli da menjaju, trebali su da idu sa latinicnim logoom,onaj koji je bio na ciradama kamiona, ono NE,i da to lepo razvuku-po duzini! To bi bilo OK, jer em je stari prepoznatljiv logo em je latinica! A sa druge strane ide stari prepoznatljiv logo cirilica dosadašnji!
Inace mislim da cu u narednih mesec dana il mozda neshto vishe da izdestvujem neku praksu u proiyvodnji i mislim da cak mozda i mogu da uticem da se te stvari promene, jer cu biti tu kao mashinac u proizvodnji, a i covek koji sada vodi proizvodnju je pravi gospodin i dosta razuman covek-pa ako od njega zavisi, cas ce se to srediti! Takodje, namerno cu napisati CRN FLOR mu nikako ne stoji!
Napred mogu da idu ladno brisaci za jednodelnu shoferku...
Klima je mogla da bude nasha veoma dobra iz Pazove, ljudi razbijaju kako rade...
...pa pozzzdrav...al ispravice se sve, mi nibusdzije bicemo josh zadovoljniji!
Poslednji put menjao
negas dana Sub Avg 07, 2010 6:19 pm, izmenjena samo jedanput