PEX je napisao:Goran sk je napisao:universo 100 puta lepsi autobus od ovog apolo
Slažem se u potpunosti

ferdinand je napisao:PEX je napisao:Goran sk je napisao:universo 100 puta lepsi autobus od ovog apolo
Slažem se u potpunosti
retko ovde zalazim, pa sad tek videh o cemu se prica.. nemojte se ljutiti, ali nesto sto je i dalje samo redizajnirani TAM, ne moze ni u snu biti lepse od onoga sto su dizajnirali italijani, koji su vekovima majstori dizajna. to je cista estetska pismenost![]()
PEX je napisao:ferdinand je napisao:PEX je napisao:Goran sk je napisao:universo 100 puta lepsi autobus od ovog apolo
Slažem se u potpunosti
retko ovde zalazim, pa sad tek videh o cemu se prica.. nemojte se ljutiti, ali nesto sto je i dalje samo redizajnirani TAM, ne moze ni u snu biti lepse od onoga sto su dizajnirali italijani, koji su vekovima majstori dizajna. to je cista estetska pismenost![]()
De gustibus non disputandum
ferdinand je napisao:ja i nisam raspravljao o ukusima, niti rekao da li mi se nesto od ta dva svidja ili ne i nije u pitanju stvar ukusa, vec opsta slika i datum dizajna jedne i druge karoserije
PEX je napisao:ferdinand je napisao:ja i nisam raspravljao o ukusima, niti rekao da li mi se nesto od ta dva svidja ili ne i nije u pitanju stvar ukusa, vec opsta slika i datum dizajna jedne i druge karoserije
Maaaa, super si ti![]()

shakal je napisao:Se7en je napisao:Uf, kako mi se svidja ovaj tourismo, pogotovu sa novom kolor semom! Extra i mocni busevi!
Extra, mocni i zapusteni prilicno!

Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju