elvis je napisao:sanos_a sliku nam daj,i ja volim Neoplane
Aleks_BGD je napisao:Zelembac......znate kako przi auto putem......
http://i793.photobucket.com/albums/yy21 ... 23040a.jpg
PEX je napisao:Aleks_BGD je napisao:Zelembac......znate kako przi auto putem......
Ja ne znam kako u njega potovare stvari kad je bus pun putnika. Sigurno ima 57 sedista, a pogledajte ta dva mala bunkera, stim da pola ovog drugog zauzima krevet, a i sedista su ravna sa hodnikom, nisu izdignuta kao npr u Setrama 15-tak cm, tako da su mu bunkeri i u visinu-mali.
Aleks_BGD je napisao:PEX je napisao:Aleks_BGD je napisao:Zelembac......znate kako przi auto putem......
Ja ne znam kako u njega potovare stvari kad je bus pun putnika. Sigurno ima 57 sedista, a pogledajte ta dva mala bunkera, stim da pola ovog drugog zauzima krevet, a i sedista su ravna sa hodnikom, nisu izdignuta kao npr u Setrama 15-tak cm, tako da su mu bunkeri i u visinu-mali.
Prosto,ski pas ili prikolica i teraj..
PEX je napisao:Aleks_BGD je napisao:PEX je napisao:Aleks_BGD je napisao:Zelembac......znate kako przi auto putem......
Prosto,ski pas ili prikolica i teraj..
Aaaa, šta ako nema kačenje za prikolicu, msm to nema 100%, pitanje je da li ima i one "kukice" za ski-kas
Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju