od WeljaBG » Sub Jun 07, 2008 11:22 am
ma BUSE pravi najbolje displeje, ne kvare se uopste, samo sto ovi nasi ne znaju da koriste sistem upravljanja svim displejima na vozilu i onda kad prebace bus na drugu liniju na svim se promeni samo na zadnjem ostane stara linija, tako isto jadni 1028 na 31 vec godinu i po mu stoji 77 pozadi a autobus celog "zivota" na 31, samo ga slucajno taj 1 dan prebacili na 77 jer je drugi crko, al nasi majstori, umesto da otklone kvar, oni posto se pokvario u prednji veliki uzeli sprej i poprskali ga belo...strasno! na japancima svi displeji rade, ne znam samo koji su na conectoima, na starim conectoima iz 2003ce su neki koji imaju cudan font, i slova i brojevi se pola ne vide jer su orisla "pod karoseriju" tj skroz na krov iznutra, a na novi8jim iz 2005te oni mi imaju najbolji font, tanke brojeve, isto ko na zapadu, i vide se lepo iz daleka jer su bistri, samo imaju problema, i oni se kvare, ne znam zasto, verovatno ovi nasi ne znaju da ih odrzavaju i koriste...e sad, ne svidja mi se sto je ikarbus stavio one male displeje napred, ne znam da li novatronik proizvodi vece uopste?