Logo

danilo

Sekcija za predstavljanje članova.
Pre nego što počnete da pišete na Forumu, Vaša je dužnost da se ovde predstavite! Otvorite novu temu sa nazivom Vašeg korisničkog imena i napišite Vaše ime, koliko godina imate i Vaše zanimanje.

Postod danilo » Pet Dec 31, 2010 12:33 am

Drage kolege želim srećnu i uspešnu novu 2011. goodinu, puno zdravlja i sreće :!: :) :D :D :D

Malo sam požurio sa čestitkama jer sutra putujem na doček Novu Godine, prepodne još da se spakujem, pa oko podneva da krenem da stignem dole za videla. Neće me biti nekoliko dana na forumu, tako da neće biti pregleda, kontrola i ostalih izveštaja, ali bez brige kad se vratim nastavljam u istom tempu kao i do sada, a trudiću se da to sve bude još bolje odrađeno u sledećoj godini!

Još jednom veliki pozdrav, sve najbolje, pa čujemo se kad se vratim, zdravo :!: :) :wink: :D :D :D
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Sponzor

Postod MILE » Pet Dec 31, 2010 12:58 am

Srećan put i lepo se provedi.

SREĆNA NOVA GODINA!!!!!!
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod profa_chb » Pet Dec 31, 2010 11:29 am

srećan put kolega :wink:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod Stefan Bgd » Pet Dec 31, 2010 6:19 pm

Srećna ti nova godina kolega i lep provod za praznike! :) :wink:
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod danilo » Uto Jan 04, 2011 9:52 am

Zdravo kolge, evo stigoh juče poslepodne oko 15 časova u Beograd. Super je bilo za novu godinu, veoma sam zadovoljan dočekom, koji je inače bio organizovan u hotelu u mestu Ježevica. Ježevica se nalazi na oko 16 km severno od Požege, na putu za Divčibare. I smeštajem sam veoma zadovljan, a i onim što me najviše intersuje, a to je obilazak okoline.

Za četiri dana sve ukipno prevalismo 493 km, Lada se odlično pokazala, nismo na putu imali nikakvih problema, super smo izvlačili i uz Maljen, na putu za Divčibare, na putu za Beograd i to sa "Tigrovim" gumama na pogonskoj osovini i bez montaže lanaca za sneg, koja su bili u prtljažniku, ako zagusti. Bilo je mesta na putu, gde su usponi od 5-6 %, prevoji, gde smo mislili da će lanci biti neophodni, međutim bez problema i klizanja se popesmo. Na velikom broju mesta na putu sam viđao da su se ljudi mučili da izvuku uzbrdo, stavljali su lance za sneg, klizali su se, baš je bilo onako, zimska idila, jer je juče počeo da pada sneg i to Boga mi jak sneg, prava vejavica.

Još ja imao problema sa grejanjem kabine, nije radilo, međutim na dan putovanja proradi, tako a nisu pingvini trčkarali po Ladi :!: :lol:

Jedino smo mogli da imamo velikih problema sa menjačem, počeo je da se čuje ležaj u menjačkoj kutiji, tako da sada treba da skidam menjač da se vidi šta je problem. To je moglo da nam zada muke na putu, međutim ne, ništa se nije desilo, sve je bilo OK.

Eto toliko od mene, zada, pozdrav :!: :) :D
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod djole » Uto Jan 04, 2011 11:14 am

Sa koje strane si se peo, jesi isao bas preko Divcibara pa se spustao dole, ili si isao na Pozegu ?
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
djole
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Postod danilo » Uto Jan 04, 2011 11:28 am

Kad sam išao za Ježevicu išao sam Ibarskom magistralom, znači Preljina-Čačak-Požega-Ježevica, tim putem je mnogo duže bilo je tačno od Bežanijske Kose do hotela 225,5 km. U povratku sam išao od Ježevice preko Divčibara, Mionice, Divaca, Slovca, Uba i Obrenovca do Beograda, mnogo kraći put, na crtu 155 km.
Jedino smo i tamo i nazad išli po 4 sata, na tamo duži put, ali brže voziš, a u povratku kraći put, ali preko Maljena 30-40 km/h.

Pozdrav :!: :) :D
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod djole » Uto Jan 04, 2011 2:23 pm

Ja idem cesto od Lazarevca do Divcibara, znaci kad ides iz pravca Divcibara u Mionici ne skreces levo, vec ides pravo kroz Mionicu ka Bogovadji i izlazis na Ibarsku nekih 10ak kilometara pre OMV pumpe u Lajkovcu ( kad ides iz pravca Cacka ). Treba ti do Lazarevca plafon sat vremena ( meni je rekord 50 minuta uz brdo, kad sam se spustao jednom sam zapalio kocnice, pa ne zurim nizbrdo :D ). Kad ides tako, do Beograda imas nekih 120 kilometara. Na Cacak je samo gubljenje vremena, brze mozes da vozis onim lokalnim puticima nego Ibarskom :wink:
-Mario Andretti-
djole

Postod danilo » Čet Jan 06, 2011 2:31 pm

Da, da video sam putokaz u Mionici, levo se ide ka Divcima kuda sam ja išao, a pravo se produži i onda ima odvajanje za Ljig i Bogovađu. Baš sam gledao na karti gde se posle izađe kad se krene ka Bogovađi.
Misliš na onu OMV pumpu kod skretanja za Lajkovac, mislim da se zove Ćelije...? :)
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod djole » Čet Jan 06, 2011 2:33 pm

Jeste, Ćelije kao selo u kome se nalazi :wink:
-Mario Andretti-
djole

Postod danilo » Uto Maj 03, 2011 9:13 pm

Dobro veče kolege, evo samo da se javim da sam večeras stigao sa puta. Nije me bilo na forumu, tačnije nije bilo mojih izveštaja sa terena, jer sam bio na kraćem putovanju po Srbiji, sad sam se vraio i od sutra nastavljam istim tempom s radom na forumu!
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod danilo » Pon Jun 27, 2011 3:11 pm

Drage kolege putujem sad za jug Srbije, neće me biti do sutra uveče, eventualno do prekosutra prepodne. isto da se javim da eću biti tu, pozdrav, sve najbolje :!: ;) :)
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod danilo » Pon Jun 27, 2011 3:11 pm

Drage kolege putujem sad za jug Srbije, neće me biti do sutra uveče, eventualno do prekosutra prepodne. isto da se javim da eću biti tu, pozdrav, sve najbolje :!: ;) :)
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod profa_chb » Pon Jun 27, 2011 4:11 pm

srećan put :wink:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod MILE » Pon Jun 27, 2011 4:54 pm

Srećan put.