Zdravo kolge, evo stigoh juče poslepodne oko 15 časova u Beograd. Super je bilo za novu godinu, veoma sam zadovoljan dočekom, koji je inače bio organizovan u hotelu u mestu Ježevica. Ježevica se nalazi na oko 16 km severno od Požege, na putu za Divčibare. I smeštajem sam veoma zadovljan, a i onim što me najviše intersuje, a to je obilazak okoline.
Za četiri dana sve ukipno prevalismo 493 km, Lada se odlično pokazala, nismo na putu imali nikakvih problema, super smo izvlačili i uz Maljen, na putu za Divčibare, na putu za Beograd i to sa "Tigrovim" gumama na pogonskoj osovini i bez montaže lanaca za sneg, koja su bili u prtljažniku, ako zagusti. Bilo je mesta na putu, gde su usponi od 5-6 %, prevoji, gde smo mislili da će lanci biti neophodni, međutim bez problema i klizanja se popesmo. Na velikom broju mesta na putu sam viđao da su se ljudi mučili da izvuku uzbrdo, stavljali su lance za sneg, klizali su se, baš je bilo onako, zimska idila, jer je juče počeo da pada sneg i to Boga mi jak sneg, prava vejavica.
Još ja imao problema sa grejanjem kabine, nije radilo, međutim na dan putovanja proradi, tako a nisu pingvini trčkarali po Ladi
Jedino smo mogli da imamo velikih problema sa menjačem, počeo je da se čuje ležaj u menjačkoj kutiji, tako da sada treba da skidam menjač da se vidi šta je problem. To je moglo da nam zada muke na putu, međutim ne, ništa se nije desilo, sve je bilo OK.
Eto toliko od mene, zada, pozdrav