Logo

Galeb Ohrid

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz Makedonije.

Postod negas » Ned Feb 13, 2011 3:39 am

E drugari, ocu i ja da razumem, jer mi se svidjaju sanosi, a ne mogu makedonski da desifujem...pa taman posla da sam protiv makedonskog jezika, nego imam samo zelju da i ja razumem, a izvinjavam se sto ne znam makedonski :oops:

Mnogo lepi sanosi u Galebu!!! :shock: :wink: Podsecaju me na nekadasnje plavo-bele nis-ekspresove!!! :wink:
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Sponzor

Postod negas » Ned Feb 13, 2011 3:43 am

BullDoG je napisao:Image
slikan na straza :D

S 315 Travego :wink:

Opet isto pitanje? Jer bio neko u Skoplju skoro, ili jer ima nekog iz Skoplja da ode da nam slika sa ulice Sanos fabriku! NIKAD je nisam video :cry: a bas bih voleo,. i da li nesto rade sada 11 oktomvri?
Jer imate neku sliku fabrike? Malo sam off...

Ponos Ohrida, vidi zaposli ove nashe forumashe iz Makedonije kod tebe da rade :wink:
negas

Postod Nibus-ja » Ned Feb 13, 2011 7:19 pm

negas je napisao:
BullDoG je napisao:http://pic.mk/images/dsc01231.jpg
slikan na straza :D

S 315 Travego :wink:

Opet isto pitanje? Jer bio neko u Skoplju skoro, ili jer ima nekog iz Skoplja da ode da nam slika sa ulice Sanos fabriku! NIKAD je nisam video :cry: a bas bih voleo,. i da li nesto rade sada 11 oktomvri?
Jer imate neku sliku fabrike? Malo sam off...

Ponos Ohrida, vidi zaposli ove nashe forumashe iz Makedonije kod tebe da rade :wink:

e a kad bi dosli do sano-arhive u slikama,bato RAJ ZA OCI,zamisljam koje slike nis-ekspresovih autobusa i ostalih prevoznika dok su bili novi,trebalo bi da postoji takva arhiva :shock: :?:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod sanos_a » Ned Feb 13, 2011 8:41 pm

evo jacu vam slikati sanos fabriku kad idem za skopje to bar nije problem :D
Image
Prof. Dr. Sanos Avtobusovski redoven profesor na univerzitetot AUTOBUSI.NET
sanos_a
Član

Pridružio se: Pet Feb 29, 2008 11:40 am

Postod sanos_a » Ned Feb 13, 2011 10:05 pm

gbr 315 na linija ohrid :arrow: skopje
Image
Image
Prof. Dr. Sanos Avtobusovski redoven profesor na univerzitetot AUTOBUSI.NET
sanos_a
Član

Pridružio se: Pet Feb 29, 2008 11:40 am

Postod Alex » Pon Feb 14, 2011 4:06 pm

Ponos Ohrida je napisao:Za gbr 308.Kolor semata ke bide promeneta vo bela so plava raketa,bidejki politika na firmata e da se vrakjame kon originalniot imidz posle(relativno neuspesniot)ekperimentot so plavite avtobusi.Malku po malku site ke se (povtorno) beli so plavi raketi.
Za novi vozila...zavisi.Zasega gi zadovoluvaat potrebite ama vo tek e otvaranjeto na linii za Svajcarija i Germanija kako i edna sezonska za Valona i Saranda so trgnuvanje od Prilep.Ako gi dobieme ovie linii(prvenstveno za Germanija i Svajcarija) vo tek na godinava,ke se nabavuvaat 2 ili 3 avtobusi,koi 99% ke bidat MB a za tipot ke vidime.Opcija se Travego,0403 ili 350 tourismo.Ne bi sakal da spekuliram.

Da li moze neka slika iz garaze od 308 sada kada se radi i hoce li ga Ljupce ponovo da duzi? Inace sto se tice kolor seme meni licno se vrlo dopadala ova sema koja je na 306 i 308, mada i 276 uopste nije bio los u plavoj varijanti iako ste najprepoznatljiviji po ovoj standardnoj semi ali mislim da je ona malo demode. Interesuje me za ove linije za Svajcarsku i Nemacku, zar ih vi niste vec dobili, na sajtu ministarstva za transport i vrski stajalo je da imate registrovano te linije i zasto ne pokusate sa novim linijama za Ljubljanu i Italiju, ipak ste vi jedno od najboljih transportnih preduzeca u Makedoniji i dosta bi ljudi zbog toga koristilo vase usluge. Napomenuo bih da bi trebalo i za domace linije malo da se osvezi vozni park, Sanosi nisu losi, dobro ih odrzavate ali mislim da su odradili svoje. Zelim vam puno uspeha u radu.
Alex
Član

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:11 pm

Postod Ponos Ohrida » Pon Feb 14, 2011 4:31 pm

Alex je napisao:
Ponos Ohrida je napisao:Za gbr 308.Kolor semata ke bide promeneta vo bela so plava raketa,bidejki politika na firmata e da se vrakjame kon originalniot imidz posle(relativno neuspesniot)ekperimentot so plavite avtobusi.Malku po malku site ke se (povtorno) beli so plavi raketi.
Za novi vozila...zavisi.Zasega gi zadovoluvaat potrebite ama vo tek e otvaranjeto na linii za Svajcarija i Germanija kako i edna sezonska za Valona i Saranda so trgnuvanje od Prilep.Ako gi dobieme ovie linii(prvenstveno za Germanija i Svajcarija) vo tek na godinava,ke se nabavuvaat 2 ili 3 avtobusi,koi 99% ke bidat MB a za tipot ke vidime.Opcija se Travego,0403 ili 350 tourismo.Ne bi sakal da spekuliram.

Da li moze neka slika iz garaze od 308 sada kada se radi i hoce li ga Ljupce ponovo da duzi? Inace sto se tice kolor seme meni licno se vrlo dopadala ova sema koja je na 306 i 308, mada i 276 uopste nije bio los u plavoj varijanti iako ste najprepoznatljiviji po ovoj standardnoj semi ali mislim da je ona malo demode. Interesuje me za ove linije za Svajcarsku i Nemacku, zar ih vi niste vec dobili, na sajtu ministarstva za transport i vrski stajalo je da imate registrovano te linije i zasto ne pokusate sa novim linijama za Ljubljanu i Italiju, ipak ste vi jedno od najboljih transportnih preduzeca u Makedoniji i dosta bi ljudi zbog toga koristilo vase usluge. Napomenuo bih da bi trebalo i za domace linije malo da se osvezi vozni park, Sanosi nisu losi, dobro ih odrzavate ali mislim da su odradili svoje. Zelim vam puno uspeha u radu.

Ovako...za slike iz garaze mozda ce vam pomoci Ljupce,posto i on prati ovaj forum a on ce i dalje da ga duzi,barem zasad
Kolor sema...Sta da ti kazem-retro je u modi....
Linije za Svajcarsku i Nemacku-Jeste,dobili smo linije ali treba to i da se overi u tamosnja ministarstva,da se dobiju tranziti itd...Dok to ne obavimo necu da se falim :wink:
Za Sloveniju nesto i nismo zainteresovani,a za severni deo Italije(a tamo zive i rade Makedonci) prakticno je ne moguce dobiti liniju zbog prebukiranosti.
Za osvezenje voznog parka(sto se tice domacih linija) trenutno ne razmisljamo,iz finansiskih razloga,pre svega a i profitabilnost tih linija van sezone je u najmanju ruku diskutabilna.Zasad sanosi i tu i tamo MB 0403.

Hvala ti na lepim zeljama i na pohvalama na nas racun.Trudimo se da budemo jos bolji
Ponos Ohrida
Član

Pridružio se: Pet Feb 11, 2011 5:03 pm

Postod bogda78 » Pon Feb 14, 2011 6:56 pm

Gbr.319 sam pretekao u subotu,bio je iz Beograda za Ohrid...prelep bus...
bogda78
Član

Pridružio se: Sre Dec 08, 2010 10:44 am

Postod Alex » Pon Feb 14, 2011 7:46 pm

Ponos Ohrida je napisao:
Za osvezenje voznog parka(sto se tice domacih linija) trenutno ne razmisljamo,iz finansiskih razloga,pre svega a i profitabilnost tih linija van sezone je u najmanju ruku diskutabilna.Zasad sanosi i tu i tamo MB 0403.

Sto se tice profitabilnosti tih linija van sezone apsolutno te razumem, da sam na vasem mestu taj problem bih resio kupovinom mini autobusa sa manjom potrosnjom goriva. Npr. u Ohridu se prodaju BMC, zasto ne probate sa TBX 250, on moze da poveze 40-tak putnika do Skoplja, sto je van sezone sasvim dovoljno, a u sezoni je super za BIS, a potrosnja mu je sigurno mnogo manja nego na Sanosu. Misljenja sam da bi tako svi bili zadovoljni. Nemojte pogresno da me shvatite, dajem vam samo predlog, misljenje korisnika vasih usluga, a sa ciljem da budete jos bolji.
Alex
Član

Postod Galeb_oh » Pon Feb 14, 2011 10:02 pm

Alex je napisao:
Ponos Ohrida je napisao:

Sto se tice profitabilnosti tih linija van sezone apsolutno te razumem, da sam na vasem mestu taj problem bih resio kupovinom mini autobusa sa manjom potrosnjom goriva. Npr. u Ohridu se prodaju BMC, zasto ne probate sa TBX 250, on moze da poveze 40-tak putnika do Skoplja, sto je van sezone sasvim dovoljno, a u sezoni je super za BIS, a potrosnja mu je sigurno mnogo manja nego na Sanosu. Misljenja sam da bi tako svi bili zadovoljni. Nemojte pogresno da me shvatite, dajem vam samo predlog, misljenje korisnika vasih usluga, a sa ciljem da budete jos bolji.

Alex,ova isto go mislime - bas sega go gledav na stranata na ERKA-Ohrid zastapnik na BMC za Makedonija.Uste edna povolnost e so ERKA e i na 5 min.od Galeb.Ovie osobeno bi mozele na liniite do Bitola ,na koi odat Sanosi so po 10 patnici ,osven vo ponedelnik,cetvrtok i petok koga odat/se vrakaat studentite.Negde na internet najdov (ne me zemajte za zbor) deka ovie BMC trosat okolu 15 litri ,znaci bas ekonomicni.2-3 vo mozat da mu zavrsat dobra rabota na Galeb,samo malku e zeznato so preferiraat MB.Inace i Strumica Express imaat vakvi zemeno od istite pricini.
http://www.bmc-macedonia.com/BUS_PROBUS_TBX.html
Korisnikov avatar
Galeb_oh
Član

Pridružio se: Ned Dec 13, 2009 7:02 pm

Postod negas » Pon Feb 14, 2011 10:15 pm

Jedan off, kad pises za nove buseve, jer Sanos totalno ne radi - fabrika?

Ko reparira Sanose Galebove, jer Vi u garazi ili? Jel reparira nesto Sanos 11 Oktomvri?
negas

Postod Galeb_oh » Pon Feb 14, 2011 10:48 pm

negas je napisao:Jedan off, kad pises za nove buseve, jer Sanos totalno ne radi - fabrika?

Ko reparira Sanose Galebove, jer Vi u garazi ili? Jel reparira nesto Sanos 11 Oktomvri?

eve nesto pomos:Vo avgust 2010-ta ,nad Sanos e aktivirana hipoteka...
http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=980F ... 3AB709DE62

http://daily.mk/cluster3/28cd58983a8fb7dbf455aced97d738ed/359149
Korisnikov avatar
Galeb_oh
Član

Pridružio se: Ned Dec 13, 2009 7:02 pm

Postod Alex » Pon Feb 14, 2011 10:49 pm

negas je napisao:Jedan off, kad pises za nove buseve, jer Sanos totalno ne radi - fabrika?

Negase, fabrika Sanos radi, ljudi u direkciji svaki dan idu na posao, uspeo sam da uspostavim kontakt sa jednom osobom koja radi u direkciji koja je obecala da ce zatraziti odobrenje od sadasnjeg vlasnika fabrike Raspaskovskog da ih posetim i da mi obezbedi njihovu foto arhivu kako bih vam je pretstavio. Nadam se da ce odrzati obecanje. Sto se proizvodnje tice osoba nije mogla nista konkretno da mi kaze tako da ostaje da prilikom posete fabrike doznam nesto vise.
Alex
Član

Postod Ponos Ohrida » Pon Feb 14, 2011 11:09 pm

Ranije je to radila ekipa naemnika koje je predvodio bivsi sanosov sef -brigadir,sad nesto radimo sami nesto u jednom servisu u SK.Adem se zove gazda i stvarno je majstor.On nam je sklopio onu 315 sa travego prednjicom i zadnjicom,OH 330, i jos neke 315.415-tice(lokali) i minibuseve sredjujemo sami.Nesto smo ranije budjili i u Turskoj ali smo odustali od te prakse.
Ponos Ohrida
Član

Pridružio se: Pet Feb 11, 2011 5:03 pm

Postod PrilepGorazd » Pon Feb 14, 2011 11:19 pm

Ponos Ohrida je napisao:

Ranije je to radila ekipa naemnika koje je predvodio bivsi sanosov sef -brigadir,sad nesto radimo sami nesto u jednom servisu u SK.Adem se zove gazda i stvarno je majstor.On nam je sklopio onu 315 sa travego prednjicom i zadnjicom,OH 330, i jos neke 315.415-tice(lokali) i minibuseve sredjujemo sami.Nesto smo ranije budjili i u Turskoj ali smo odustali od te prakse.
Adem odnosno EUROBUS
Mercedes-Benz O 404 15 RHD
Korisnikov avatar
PrilepGorazd
Član

Pridružio se: Pon Okt 12, 2009 10:06 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz Makedonije