Mnogo lepi sanosi u Galebu!!!
negas je napisao:BullDoG je napisao:http://pic.mk/images/dsc01231.jpg
slikan na straza
S 315 Travego![]()
Opet isto pitanje? Jer bio neko u Skoplju skoro, ili jer ima nekog iz Skoplja da ode da nam slika sa ulice Sanos fabriku! NIKAD je nisam videoa bas bih voleo,. i da li nesto rade sada 11 oktomvri?
Jer imate neku sliku fabrike? Malo sam off...
Ponos Ohrida, vidi zaposli ove nashe forumashe iz Makedonije kod tebe da rade
Ponos Ohrida je napisao:Za gbr 308.Kolor semata ke bide promeneta vo bela so plava raketa,bidejki politika na firmata e da se vrakjame kon originalniot imidz posle(relativno neuspesniot)ekperimentot so plavite avtobusi.Malku po malku site ke se (povtorno) beli so plavi raketi.
Za novi vozila...zavisi.Zasega gi zadovoluvaat potrebite ama vo tek e otvaranjeto na linii za Svajcarija i Germanija kako i edna sezonska za Valona i Saranda so trgnuvanje od Prilep.Ako gi dobieme ovie linii(prvenstveno za Germanija i Svajcarija) vo tek na godinava,ke se nabavuvaat 2 ili 3 avtobusi,koi 99% ke bidat MB a za tipot ke vidime.Opcija se Travego,0403 ili 350 tourismo.Ne bi sakal da spekuliram.
Alex je napisao:Ponos Ohrida je napisao:Za gbr 308.Kolor semata ke bide promeneta vo bela so plava raketa,bidejki politika na firmata e da se vrakjame kon originalniot imidz posle(relativno neuspesniot)ekperimentot so plavite avtobusi.Malku po malku site ke se (povtorno) beli so plavi raketi.
Za novi vozila...zavisi.Zasega gi zadovoluvaat potrebite ama vo tek e otvaranjeto na linii za Svajcarija i Germanija kako i edna sezonska za Valona i Saranda so trgnuvanje od Prilep.Ako gi dobieme ovie linii(prvenstveno za Germanija i Svajcarija) vo tek na godinava,ke se nabavuvaat 2 ili 3 avtobusi,koi 99% ke bidat MB a za tipot ke vidime.Opcija se Travego,0403 ili 350 tourismo.Ne bi sakal da spekuliram.
Da li moze neka slika iz garaze od 308 sada kada se radi i hoce li ga Ljupce ponovo da duzi? Inace sto se tice kolor seme meni licno se vrlo dopadala ova sema koja je na 306 i 308, mada i 276 uopste nije bio los u plavoj varijanti iako ste najprepoznatljiviji po ovoj standardnoj semi ali mislim da je ona malo demode. Interesuje me za ove linije za Svajcarsku i Nemacku, zar ih vi niste vec dobili, na sajtu ministarstva za transport i vrski stajalo je da imate registrovano te linije i zasto ne pokusate sa novim linijama za Ljubljanu i Italiju, ipak ste vi jedno od najboljih transportnih preduzeca u Makedoniji i dosta bi ljudi zbog toga koristilo vase usluge. Napomenuo bih da bi trebalo i za domace linije malo da se osvezi vozni park, Sanosi nisu losi, dobro ih odrzavate ali mislim da su odradili svoje. Zelim vam puno uspeha u radu.
Ponos Ohrida je napisao:
Za osvezenje voznog parka(sto se tice domacih linija) trenutno ne razmisljamo,iz finansiskih razloga,pre svega a i profitabilnost tih linija van sezone je u najmanju ruku diskutabilna.Zasad sanosi i tu i tamo MB 0403.
Alex je napisao:Ponos Ohrida je napisao:
Za osvezenje voznog parka(sto se tice domacih linija) trenutno ne razmisljamo,iz finansiskih razloga,pre svega a i profitabilnost tih linija van sezone je u najmanju ruku diskutabilna.Zasad sanosi i tu i tamo MB 0403.
Sto se tice profitabilnosti tih linija van sezone apsolutno te razumem, da sam na vasem mestu taj problem bih resio kupovinom mini autobusa sa manjom potrosnjom goriva. Npr. u Ohridu se prodaju BMC, zasto ne probate sa TBX 250, on moze da poveze 40-tak putnika do Skoplja, sto je van sezone sasvim dovoljno, a u sezoni je super za BIS, a potrosnja mu je sigurno mnogo manja nego na Sanosu. Misljenja sam da bi tako svi bili zadovoljni. Nemojte pogresno da me shvatite, dajem vam samo predlog, misljenje korisnika vasih usluga, a sa ciljem da budete jos bolji.

negas je napisao:Jedan off, kad pises za nove buseve, jer Sanos totalno ne radi - fabrika?
Ko reparira Sanose Galebove, jer Vi u garazi ili? Jel reparira nesto Sanos 11 Oktomvri?

negas je napisao:Jedan off, kad pises za nove buseve, jer Sanos totalno ne radi - fabrika?
Ko reparira Sanose Galebove, jer Vi u garazi ili? Jel reparira nesto Sanos 11 Oktomvri?
Adem odnosno EUROBUSPonos Ohrida je napisao:negas je napisao:Jedan off, kad pises za nove buseve, jer Sanos totalno ne radi - fabrika?
Ranije je to radila ekipa naemnika koje je predvodio bivsi sanosov sef -brigadir,sad nesto radimo sami nesto u jednom servisu u SK.Adem se zove gazda i stvarno je majstor.On nam je sklopio onu 315 sa travego prednjicom i zadnjicom,OH 330, i jos neke 315.415-tice(lokali) i minibuseve sredjujemo sami.Nesto smo ranije budjili i u Turskoj ali smo odustali od te prakse.

Povratak na Prevoznici iz Makedonije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju