Stefan Bgd je napisao:Ne bitno koliko ima šrafova,vremenom se moraju galerije dotezivati,ali to sve zavisi od održavanja prevoznika,a Kavim Raška ih baš i ne pazi preterano...

Nenad_KM je napisao:Marko je napisao:Loš ti primer
Los ili dobar kako god ali na starijim Nibusima je galerija ucvrscena sa silnim srafovima(350-tke i smederevci), ali sad da ne pravim ovde OT...
Nenad_KM je napisao:Stefan Bgd je napisao:Ne bitno koliko ima šrafova,vremenom se moraju galerije dotezivati,ali to sve zavisi od održavanja prevoznika,a Kavim Raška ih baš i ne pazi preterano...
Srafovi se dotezu, to se podrazumeva,ali jos kad bese Jugoprevoz Raska rasklimali su se, a Jugoprevoz ih je bas lepo odrzavao. Bez ljutnje ali galerije i nisu nesto kvalitetne, slabe su kao i kineske na novom Nibusu, jedino sto estetsli lepo izgledaju.
Ipak one stare galerije kao na Sanosu su nezamenljive, samo je dotegnes i to drzi ko blesavo.
Kad malo bolje razmislim kad bi kupovao bus, i sad imam izbor izmedju Ik 412 i Setre stare 25-30 god. pa naravno pre bi uzeo Ik, novo je novo...
Mickey je napisao:Nenad_KM je napisao:Stefan Bgd je napisao:Ne bitno koliko ima šrafova,vremenom se moraju galerije dotezivati,ali to sve zavisi od održavanja prevoznika,a Kavim Raška ih baš i ne pazi preterano...
Srafovi se dotezu, to se podrazumeva,ali jos kad bese Jugoprevoz Raska rasklimali su se, a Jugoprevoz ih je bas lepo odrzavao. Bez ljutnje ali galerije i nisu nesto kvalitetne, slabe su kao i kineske na novom Nibusu, jedino sto estetsli lepo izgledaju.
Ipak one stare galerije kao na Sanosu su nezamenljive, samo je dotegnes i to drzi ko blesavo.
Kad malo bolje razmislim kad bi kupovao bus, i sad imam izbor izmedju Ik 412 i Setre stare 25-30 god. pa naravno pre bi uzeo Ik, novo je novo...
mislim da nigde neces naci Setru staru 25-30 god koja kosta oko 200.000evra. malo ti je nerealno poredjenje

Nenad_KM je napisao:Kad malo bolje razmislim kad bi kupovao bus, i sad imam izbor izmedju Ik 412 i Setre stare 25-30 god. pa naravno pre bi uzeo Ik, novo je novo...

Stefan Bgd je napisao:Nenad_KM je napisao:Kad malo bolje razmislim kad bi kupovao bus, i sad imam izbor izmedju Ik 412 i Setre stare 25-30 god. pa naravno pre bi uzeo Ik, novo je novo...
Naravno,kakva god bila ta Setra nikako ne može da se poredi sa novim autobusom...A IK-412-ca je i više nego odličan za naše prevoznike,šteta samo što malo više nije zaživela njihova proizvodnja.

Nenad_KM je napisao:Ali ipak je novo novo, sad ja mislim da jedan Ikarbus kosta od prilike kao jedna cetvrtina nove Setre ili Neoplana, a opet je to novo vozilo, nije vozilo staro 20-30 god.
PEX je napisao:Nenad_KM je napisao:Ali ipak je novo novo, sad ja mislim da jedan Ikarbus kosta od prilike kao jedna cetvrtina nove Setre ili Neoplana, a opet je to novo vozilo, nije vozilo staro 20-30 god.
Druze pusti ti sto je to novo, i YUGO je nov (hvala Bogu više nije) pa se ne moze porediti sa Meckom, BMW-om, AUDI-em, starim po 20 godina, ni po čemu. Tako isto taj IK, NIBUS... sa Setrom i Neoplanom iz 90-th.
Nibus-ja je napisao:PEX je napisao:Nenad_KM je napisao:Ali ipak je novo novo, sad ja mislim da jedan Ikarbus kosta od prilike kao jedna cetvrtina nove Setre ili Neoplana, a opet je to novo vozilo, nije vozilo staro 20-30 god.
Druze pusti ti sto je to novo, i YUGO je nov (hvala Bogu više nije) pa se ne moze porediti sa Meckom, BMW-om, AUDI-em, starim po 20 godina, ni po čemu. Tako isto taj IK, NIBUS... sa Setrom i Neoplanom iz 90-th.
Nibus ne mozete odmah da poredite sa ostalima ipak se pravi nekih 10-ak godina a ostali proizvodjaci imaju daleko dugu tradiciju u proizvodnji,sto se tice YUGA i zapadnih proizvodjaca treba da imate u vidu da vozila nisu u istim klasama ali i fabrike nisu u istom polozaju tako da NEMA POREDJENJA

Nibus-ja je napisao:PEX je napisao:Nenad_KM je napisao:Ali ipak je novo novo, sad ja mislim da jedan Ikarbus kosta od prilike kao jedna cetvrtina nove Setre ili Neoplana, a opet je to novo vozilo, nije vozilo staro 20-30 god.
Nibus ne mozete odmah da poredite sa ostalima ipak se pravi nekih 10-ak godina a ostali proizvodjaci imaju daleko dugu tradiciju u proizvodnji,sto se tice YUGA i zapadnih proizvodjaca treba da imate u vidu da vozila nisu u istim klasama ali i fabrike nisu u istom polozaju tako da NEMA POREDJENJA
Povratak na Turisticki, Visokoturisticki
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju